Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Походови стратегии на тема WW2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Походови стратегии на тема WW2

Бихте ли ми препоръчали някакви игри на тази тема

Ако просто се разровиш из този форум, ще ги намериш всичките. Да не говорим колко общ ти е въпросът.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз имам поне две теми за походови военни игри в този раздел (такива предпочитам). От класиките: цялата петзвездна серия, но най вече Panzer general, ако търсиш нещо малко по-грандтактическо или пак втората и третата част, ако търсиш нещо малко по-тактическо. Чисто тактически: Steel Panthers 2 и 3 или пък осъвременените варианти на Матриксгеймс (третата част на класическата игра) или на SP Camo (втората част на класическата игра). Ако търсиш нещо по-стратегическо, то като се започне от War in Russia, та тук могат да се изредят всички наследници на игрите на Гари Григсби (или, примерно, онази почти училищна стратегическа игра, за която имаше тема в този раздел). Или по-нови като Strategic Command или Commander: Europe at war. Ако търсиш нещо оперативно, то, разбира се, Operational art of war и Advanced Tactics (нищо че е "тактика", реално е хем оперативна игра, хем твърде забавна като геймплей). И, разбира се, всички онези игри за конкретни операции или битки, котио не ми се занимава да изреждам, защото са много, но си приличат и са на всякакви нива, от отдельонно, та до дивизионно.
      Както отбеляза Империал, твърде общ въпрос. Но ако се конкретизираш, ще се опитам да помогна. Но нови игри почти няма да намериш, защото с такива неща се занимават малки компании или ентусиасти.

Comment

Working...
      X