Съобщение

Collapse
No announcement yet.

WH 40k:Dawn of War II

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

WH 40k:Dawn of War II

И тя излезна наскоро.
    Някой вече разигра ли я?
    Аз все още съм в началото на кампанията и за сега съм доволен.
    На пръв поглед ми се струва доста по-тактически ориентирана, а и има множество елементи от СОН, но все пак кефи

Играх малко от безплатната бета и реших че няма да я цъкам на този етап. Може би като падне до $20 и нямам какво да правя. Иначе страшно харесвам оригинала и WH40K вселената.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз съм доста разочарован от играта.Сега се получава малко компани ъф хироус в космоса.Старата система ми харесваше доста повече, а кампанията сега е толкова еднообразна че не е истина.Като цяло имаме около десетина мисии пряко свързани с историята и всички останали се появяват произволно и са два типа - убии гадния бос на края на картата или пази сградата от нападателите.

Нещо друго което ме надразни е че единиците са много красиви и детайлни но на моя 17инчов монитор когато си оставя камерата така че да мога да играя се виждат само малки човечета и за да им се нарадвам трябва да се приближи толкова много че неможе да се играе.

Иначе има и приятни нововъведения като различните предмети които падат.Друго което ми хареса е арми паинтера които е доста хубав, лошото му е че неможе да се гледат всички единици (нещо за което се надявам да излезе мод както за предишните).

Та в тоя ред на мисли на пцто добре направих че запаси соулсторм та да си го играя сега.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

И на мен нещо не ми допадна много, предпочитам оригинала - а за по-тактически подход си имам Company of Heroes. Както каза Imperial - като падне цената, може, но засега не.
        "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Така и стана, покрай черния петък я имаше в пакет със сума ти други игри на THQ за нищо пари, та вече си я разцъквам. Мисиите, които са за "пълнеж" наистина са еднообразни, но като цяло излезе доста по-забавна отколкото очаквах. Графика и въобще цялостен дизайн са 10/10 Атмосферата е автентична, Relic се доказаха като майстори. Голямо разнообразие идва от РПГ елементите и по-точно възможностите да се реконфигурират "отрядите" с различните оръжия и брони се оказаха не просто козметични, както очаквах, а наистина големи. Единствения ми проблем е че нещо вече ги нямам рефлексите от преди няколко години, когато предимно такива игрички разцъквах.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
          X