Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България пак я няма !!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    България пак я няма !!!

    Миналата седмица писах в този форум за модове за играта Rome Total War . Модът който се разработва цели да пренесе действието на играта в средновековието ,но България пак е пренабрегната . Поисках обяснение и ми заявиха че България не била важна и била малка и незначителна държава . Казаха ми че лимита на играта е запълнен и няма място за България а в мода се планира да има фракция на идианците от америка .Моля ако искате да ни уважават и да не ни забравят за следващи модове и игри драснете един коментар .

    Ето и линк:http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=223739

    #2
    Невиждам какъв е смисъла от мод за РТВ за средновековието като си има медиевал2 и модове с България вътре.А и помисли че че играта си има лимит и хората създават модове с конкретни цели а не за да е някакъв убер мод с абсолютно всичко в него. Дори за медиевал2 лимита на държавите е 25 (ако не се лъжа) което по никакъв начин не отговаря на средновековната действителност, а да не говорим за броя на градовете.

    The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

    The 2 minute war - FallOut

    Comment


      #3
      Не говоря за мода конкретно а просто съм ядосан от отношението на модърите към България .Защо България винаги я няма в тези игри и модове? Защо трябва да има специален мод за България и как може да наричат средновековната ни държава незначителна ? Индианците спокойно можеха да бъдат бунтовници и България да присъства .

      Comment


        #4
        Ами просто по света не се знае нищо за историята на България, което не е кой знае каква трагедия, след като и българите (в мнозинството си) не са много наясно с нея. Могат да правят каквито си искат игри, никой не ги задължава да включват България. На когото не му харесва, да си прави свой мод. Не мисля, че някакви игри са удар за националното достойнство на България.

        Comment


          #5
          Простия отговор е че студията които правят игрите не включват в игрите си държави (в случай че играта въобще включва такава идея) в които почти няма пазар (легален) на пц игри и второ които са неизвестни. И мен ме беше яд на първия медиевал че няма бг (както и много други ) но за това са модовете. И там е идеята и на модовете които включват само част от европейската карта, за да могат да се включат държави които не са имали такова значение за света които представлява оригиналната игра, но са имали тежест в определен регион.
          Виж tsardoms (MTW2) мода, той ако не се лъжа се съсредоточава в източна европа.

          The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

          The 2 minute war - FallOut

          Comment


            #6
            Спорът е принципен мнението ми е, че в всяко игра за средновековна Европа би трябвало България да присъства (разбира се ако сценария на играта е реалистичен)
            Поздравявам K1ller1988, че им е обяснил доста добре и то с карти така,че дано си вземат бележка.
            "Благословен да бъде Бог, Който забавя, но не забравя!"
            "Пред картечницата - триста руски трупа. До картечницата нито един патрон. Но за това като верен страж падналия до нея защитник".
            СВЕТЦИ!!!

            Comment


              #7
              Целта на игрите, както всеки може да се досети, не е да бъдат исторически реалистични. Последното е възможно само ако това го иска целевата аудитория, т.е. хората, които ще си купят тази игра. И то само в рамките на това, което те възприемат като "исторически достоверно". Което обяснява защо между науката История и нейното (достатъчно разнообразно, защото тя се представлява от различни национални историографии) виждане за нещата и представянето на дадена псевдо-историческа реалност в определена компютърна игра, няма нищо общо. И може да има, общо взето само дав типа връзки: професионален-историк, който взима хонорар за консултация на екип, правещ компютърна игра (не знам дали се е случвало, но и няма значение) и продукцията на професионалните историци - вкюлчително и най-вече в частта й, засягаща масовото образование, - и тази част от нея, която оставя следи в паметта на хората, занимаващи се с компютърни игри. Това, струва ми се, изчерпва темата.

              Comment

              Working...
              X