Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Балкански "Блитц" (мод за Блицкриг 1)

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Балкански "Блитц" (мод за Блицкриг 1)

Здравейте,момчета.Преди няколко месеца говорих,че работя върху една игра и ето резултатите.Всички единици са текстурирани от мен.Действието се развива в 1941 по време на Операция "Маргите"- немската инвазия на Балканите.В играта има много подобрения както и нови кампаний.Но стига приказки да видим малко снимки.Страните са подредени в следния ред:Албания,България,Гърция и Югославия.
    Има Германия,Италия и Англия,но те не са още готови.Тези снимки са на Бета версията,в момента още оправям някои единици дори и за България.Единиците не са правени от мен,а от любители и някои са взети от игри(естествено със тяхното одобрение).

Свежо,
    Някакси усещам, че другия месец като се върна на Острова ще си взема едно DVD, дето му се икаше "Антология Блицкриг"(1 и няколко експанжъна към него).

Фон Люгер като я привършиш може ли да си я изпрося?
    А да, няма ли да си имаме Pz IV? Някакси от сега предчувствам с коя държава ще играя. По това време единия ми дядо май току що си е получавал капитанските пагони.
    Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Естествено,нали я правя за вас.Но цялата заслуга не е моя.Тя е на BKportal.com,който скоро за съжаление ще затваря врати,но на негово място идва друг портал.В момента има страшно много модове там(в момента се работи върху тях).Но за съжаление затвориха секцията за сваляне.Даже мисля да преведа Блицкриг 1 на Български.

Comment

Панцер 4 получаваме през 1942 или 43,но немците ги имат(не са само онези скучните в оригинала)След като завърша този мод,ще направя и друг. Със Панцер 4 даже ще бъде Български и ще говори на Български.Не че тези единици няма да говорят.

Comment

Фон Люгер ,настъпахте ме по "мазола " .

Играя "Блицкриг" от 5 години .От 4 години играя мулти .От 3 години съм в един клан -според мен най-добрия в света - BF -klan .
          Страшно съжалявам за бк-портал .
          Можете ли да ми пуснете линк към някой нов сайт , много стари са затворени .

Междувпрочем знаете ли ,че всъщност имаше един Балкански мод , в който се играеше на немска страна срещу югославските партизани . Гонех Тито до последно ,но така и не успях да го хвана .Инъче имаше много интерсни юнити ,леки танкове ,както и сръбски църкви и босненски джамии .Съжалявам ,че го изтрих .
          Сега в момента джиткам един страхотен МОД - GPW , който свалих преди да закрият портала .
          Чакам вашия МОД с небивал интерес . Поздравявам Ви за работата .
          Бих си позволил ,като стар фен да ви дам няколко съвета ,не стремете да бъдете абсолютно исторически коректни в такава игра ,това реално не може да стане .
          Дайте повече интересни модели танкове и БТР - италиански ,английски и др. Доколкото знам има вече и румънски мод ,него мога да Ви го пратя .
          Също така виждам Италия е отбелязана като Албания ,пуснете повече италиански танкове и БТР ,те са си много слабички ,но са интересни като модели .

Г-н Моряк ,страшно ме изкушавате да Ви помоля да ми вземете и на мен един ,/ще Ви пратя запис с Евро ,ако трябва/. ,както и всички други игри свързани с БК 1 ,тук в България ,така и неуспях да ги намеря .
          От Русия ми изпратиха БК2 ,а сега чакам и един мод ,който си прерастна в отделна игра - "Финландската война" /Талвисота/ .
          Имам и прератки от къде да го сваля ,но чакам оригинала ,колетите от Русия идват много бавно .

Comment

Талвисота е много добра игра.Препоръчвам я.

Comment

ETH BEHTI написа Виж мнение
              Фон Люгер ,настъпахте ме по "мазола " .

Играя "Блицкриг" от 5 години .От 4 години играя мулти .От 3 години съм в един клан -според мен най-добрия в света - BF -klan .
              Страшно съжалявам за бк-портал .
              Можете ли да ми пуснете линк към някой нов сайт , много стари са затворени .

Междувпрочем знаете ли ,че всъщност имаше един Балкански мод , в който се играеше на немска страна срещу югославските партизани . Гонех Тито до последно ,но така и не успях да го хвана .Инъче имаше много интерсни юнити ,леки танкове ,както и сръбски църкви и босненски джамии .Съжалявам ,че го изтрих .
              Сега в момента джиткам един страхотен МОД - GPW , който свалих преди да закрият портала .
              Чакам вашия МОД с небивал интерес . Поздравявам Ви за работата .
              Бих си позволил ,като стар фен да ви дам няколко съвета ,не стремете да бъдете абсолютно исторически коректни в такава игра ,това реално не може да стане .
              Дайте повече интересни модели танкове и БТР - италиански ,английски и др. Доколкото знам има вече и румънски мод ,него мога да Ви го пратя .
              Също така виждам Италия е отбелязана като Албания ,пуснете повече италиански танкове и БТР ,те са си много слабички ,но са интересни като модели .

Г-н Моряк ,страшно ме изкушавате да Ви помоля да ми вземете и на мен един ,/ще Ви пратя запис с Евро ,ако трябва/. ,както и всички други игри свързани с БК 1 ,тук в България ,така и неуспях да ги намеря .
              От Русия ми изпратиха БК2 ,а сега чакам и един мод ,който си прерастна в отделна игра - "Финландската война" /Талвисота/ .
              Имам и прератки от къде да го сваля ,но чакам оригинала ,колетите от Русия идват много бавно .
              Проблема е само един. Ще мога да го направя към края на януари. Впрочем била ли го Блицкирг 2?
              Last edited by Sailor_Malan; 11-12-2008, 23:04.
              Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Working...
              X