Мислите ли , че ще можем да конвертнем настолната игра в електронен вид. Ето тук : http://wargame.genstab.ru//mos_rules.htm могат да се намерят правилата, картата и всякакви други допълнения. Всеки който има идея как да я играем във форума, да пише.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Битва за Москву"
Collapse
X
-
Аз тази игра съм я срещал в компютърен вариант, доста отдавна (някой си е поиграл да я направи ). Но е малко скучничка и няма кой знае какви възможности. БЕз да се напъваме много-много можем да изработим доста по-добра. Проблем е по-скоро свободното време и амбициите (поне за мен). Тъй или инак моята игра е нещо, но много по-амбициозно, в известен смисъл. И ще могат да се пресъздават всякакви операции, веднъж да завърша общия модел. Но, засега нямам време... за съжаление.
Comment
-
е добре бе, никой ли не иска да завладее Москва? като много знаете, ай да ви видим какви стратези сте"Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Comment
-
Що пък Москва? Не е ли по-интересно да правиш японски десант по западното крайбрежие на САЩ?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment