Съобщение

Collapse
No announcement yet.

WWII Battle Tanks: T-34 vs Tiger

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

WWII Battle Tanks: T-34 vs Tiger

Играта е доста свежа и поне на мен ми харесва, още повече че графиката и е добра и не е толкова тежка както на Steel Fury.
    Ето едно клипче за да видите за какво става дума.
    Може да се играе както с руснаците (T-34) така и с немците (Tiger). Първата мисия на немците я играх 5-6 пъти и все ми е интересно

Интересно ми е единствено защо са решили да озаглавят по този начин играта? Кое да е общото или обичайно свързващо звено между Т-34 и Тигър, че да ги противопоставят?
    Също толкова нелеп би бил и следния примерен коментар: 'Проведе се състезание с мотоциклети. На старата застанаха 8 съперника: четирима от клас 125 сс, един от клас 250 сс, и трима от кралския клас 500 сс. Състезанието беше оспорвано и интересно.'
    GOTT MIT UNS!

Comment

peterpetroff написа Виж мнение
      Интересно ми е единствено защо са решили да озаглавят по този начин играта? Кое да е общото или обичайно свързващо звено между Т-34 и Тигър, че да ги противопоставят?
      Нямам идея, но в първата мисия веднъж отлепих куполата на T-34 с изстрел от 600 метра, за съжаление не успях да повторя тоя успех.

Comment

peterpetroff написа Виж мнение
        Също толкова нелеп би бил и следния примерен коментар: 'Проведе се състезание с мотоциклети. На старата застанаха 8 съперника: четирима от клас 125 сс, един от клас 250 сс, и трима от кралския клас 500 сс. Състезанието беше оспорвано и интересно.'
        вероятно фактът, че двете машини са воювали една срещу друга?

минах съветската кампания, втори ден се мъча на последната мисия на германската.

Comment

кало написа Виж мнение
          вероятно фактът, че двете машини са воювали една срещу друга?

минах съветската кампания, втори ден се мъча на последната мисия на германската.
          При теб работи ли skirmish режима? При мен зарежда, показва се танка и така си остава, все едно е забил компа, като му дам Esc мисли 10 секунди и ме връща в главното меню.

Comment

не съм пробвал. ще видя и ще пиша.

Comment

работи нормално - голямо дебнене пад с ботовете, но преимуществото е на страната на Т-34, поне ако се възползваш от скоростта и маскировката.

Comment

кало написа Виж мнение
                работи нормално - голямо дебнене пад с ботовете, но преимуществото е на страната на Т-34, поне ако се възползваш от скоростта и маскировката.
                Мерси.

Нещо друго му направи впечатление, механик-водача понякога самопроизволно подкарва танка нанякъде (когато е на автоматично) не мога да разбера аз ли бъркам нещо или играта така е направена.

Comment

играта има multiplayer,ако може да се играе със пиратско копие ще става голямо шоу

Comment

Trenti написа Виж мнение
                    играта има multiplayer,ако може да се играе със пиратско копие ще става голямо шоу
                    Като гледам какъв е огромен интереса към играта, силно се съмнявам

Comment

Знам, че темата е стара, но искам да задам въпрос.
                      За какво служат последния тип снаряди при танковете? Първия е против танкове, втория-против транспортни машини и противотанкови оръдия. Третия нито веднъж не е "искан" от командира на танка?

Comment

как се казва?
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Най-вероятно - подкалибрени (обикновено ги водят "sabot" по разни игри - срещу танкове, по-ефективни, но се използват от по-малка дистанция, отколкото пълнокалибрените противотанкови) или картеч (срещу пехота от минимални дистанции, т.е. за самоотбрана). Малко ме съмнява да са вторите, по-скоро са първите. Би трябвало да са около 5% от боекомплекта.

Comment

Не ми е известно немците или руснаците да са имали картечен снаряд през ВСВ.
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

О, руснаците имат - танков и не само. Примерно, за 76 мм танкови оръдия имат поне 3 типа снаряди с картеч, да не говорим, че имат и запалителни или димни (може и димен да е, като се замисля- този в играта). Но, естествено, не е масов - примерно 1-2 на боекомплект на полево оръдие (ако не е и по-малко). Реално сигурно е зависело от командира на разчета или машината.
                              Виж, за немците и аз не знам. Но не е изключено и да са имали - в артилерията със сигурност са имали.
                              Но аз бих заложил на под-калибрен. Така или иначе, за някакъв друг не се сещам (реално имат, поне руснаците, повече от един тип бронебоен, но едва ли са си играли да ги включват в подобна игра).

ПП Въобще, снаряди с картеч и шрапнелни, продължават да се използват и през ВСВ, защото в определени ситуации са по-ефективни от по-универсалните осколъчно-фугасни снаряди.

Comment

Working...
                              X