Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Superpower 2,въпрос

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Superpower 2,въпрос

Искам да питам дали има хора,който са я играли или я играят.Трябва ми помощ,немога да се оправя с индустрията,винаги съм на "-" пари,ако нападна някой ме изяждат с парцалите,никога не мога да забогатея.Ако някой може да помогне,ще съм му много благодарен.
    Рицар

Пробвай първо поиграй на Minipower 1

П.П. Сори, не се сдържах Аз не съм я играл и не мога да помогна
    Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
    СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
    НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
    СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

rome1989 написа Виж мнение
      Искам да питам дали има хора,който са я играли или я играят.Трябва ми помощ,немога да се оправя с индустрията,винаги съм на "-" пари,ако нападна някой ме изяждат с парцалите,никога не мога да забогатея.Ако някой може да помогне,ще съм му много благодарен.
      Пробвай ей тука да прочетеш. http://www.bgforums.com/forums/ Има още да се дооправя игрицата. Предполагам, че в завършен вид ще може да се сравняна дори с Hearts of Iron 2.

Comment

добре де тръпнах си някакъв "trainer",упътването е супер просто..уж.... 1. Unpack to gamedir.
        2. Run Trainer.
        3. Start the game via trainer.
        ОК ама ми изкарва:

а сега,къде е бъга((((((((
        Рицар

Comment

rome1989 написа Виж мнение
          Ами виж за какво си харчиш бюджета. Стреми се да правиш индивидуални договори с развити страни за търговия, не пилей парите си за глупости, не прави безсмислени договори, защото за тях също отиват пари.

Comment

Working...
          X