Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Warcraft III: Пътят към свободата

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Warcraft III: Пътят към свободата

Не знам дали тук е точното място за тази тема, но все пак. Разработвам кампания на Warcraft III, представяща организираната борба на българския народ за освобождение от турска власт и национално обединение (1835 - 1918).

Кампанията е на български, като планирам изцяло префасониране на интерфейса в български стил и изработване на нови модели. Включени са следните събития (под формата на отделни мисии)

1835 - 1850 - Първи организирани бунтове (Велчовата завера, Браилските бунтове и Видинското въстание)
    1862 - Първата българска легия
    1867 - 1868 - Чети в Балкана
    1872 - 1873 - Създаване на ВРО
    1876* - Априлското въстание
    1877 - 1878 - Руско-турската освободителна война
    09.1878 - Кресенско-Разложкото въстание
    1885 - Съединението и Сръбско-българската война
    1904 - Илинденско-Преображенското въстание
    1912 - Балканската война
    1913 - Междусъюзническата война
    1914 - 1918 - България в Първата световна война

-----------
    * Старозагорското въстание е споменато в мисията за 1876, защото не мисля да го разгръщам отделно.

Работата по такава кампания обаче е прекалено дълга и уморителна. Нуждая се от хора, които са запознати с Warcraft III Editing и изявяват желание да се включат в проекта ми.

Кампанията е в изключително ранни стадии, но все пак мога да покажа за какво става въпрос.

За контакти може да ми пишете ЛС, ще ви дам скайп/мейл.
    ----

мога само да те поздравя за това начинание и да те помоля за някаква версия ако може да я изпробвам , че ми изглежда мн интересно

Comment

Working...
    X