Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прекрасен танков симулатор - Стальная ярость - Харьков 1942

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Прекрасен танков симулатор - Стальная ярость - Харьков 1942

От около две седмици се зарибих по това нещо - свалих я от замунда,май. Възможност за "игра" с ранен Т-34, Матилда, PzIV и още нещо май. Изключителен реализъм, доколкото такъв е възможен в PC-симулатор. Подробен редактор. Мисии и кампании, базирани на реалния терен и събития от битките около Харков и Барвенковския котел. Възможност за заемане мястото на всеки един от екипажа, изключителна детайлност на бронирането, управлението и всичко свързано с машините. Възможност за проява на тактически талант - ръководство на взвод танкове, пехотинци и т.н.

Абе - с две думи - жестока работа, ако имате възможност и добър комп - действайте.

Направи ми впечатление играта но зажалост е на руски а там работата ми куца.Ако излезе на англииски задължително ще се пробва.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Първата игра от този тип която ме впечатли с графика.Още се опитвам да я разучавам и вече открих няколко бъгчета,което не пречи на удоволствието ми от играта като цяло.Ако и други се запалят може да спретнем нещичко по въпроса.Дай боже повечко такива игри.

Comment

моля ви дайте линк за сваляне на играта
        здз

Comment

pop69 написа
          моля ви дайте линк за сваляне на играта

Comment

много мерси-поздравявам те с My Friends на Чушките
            здз

Comment

pop69 написа
              много мерси-поздравявам те с My Friends на Чушките
              Моля и мерси!
              а за играта...и аз я пробвах преди 2 седмици, графиката е доста прилична, а и самата игра е интересна. Ама няма време сега да се играе, евентуално по-късно лятото Общо-взето минах първите 3 мисии. Някой, който е стигнал по-напред? интересно ми е дали може да се играе и с немците?

Comment

интересно ми е дали може да се играе и с немците?
                Да. Но доколкото видях, май само с PZ IV.

Comment

Закъсах на мисията с "Матилда"-а в която се охранява един мост. Хайде бронетранспортьорите ясно - изстрел в мотора и до там, обаче танковете не искат да мрат
                  Някакви идеи?

Comment

Working...
                  X