Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България в Medieval 2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

България в Medieval 2

Хора, сега се прави супермод за Medieval 2, където ще има България - казва се Dominion of the Sword. Аз писах там да гласуват за нас и тогава главният човек от екипа създаващ мода, ми писа да му помагам. Нещата за които ме пита са: автентични български и влашки имена, 7 уникални единици с български имена (да са автентични, а не на английския превод например мечоносец - swordman, a mechonosec например), уникална единица както и имена на владетели. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете

P.P. Не знам дали знаете, но играта започва от 1080 и затова ви моля да ми давате информация за Второто Българско Царство.

Ето линк за всички теми за мода-в някои от тях сам писал и аз - 2Shy.

http://www.twcenter.net/forums/searc...earchid=321001
    Last edited by gollum; 07-06-2008, 12:30.

Ами аз би9х искал да помогна ама имам само две три картинки на български бойци не знам дали ще ти свършат работа но ще ги постна.
    Last edited by mehanizatora; 04-05-2008, 14:24. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

незнам, дали ще е редно, но може и да дадем примерно славянска пехота, макар че във Второто Българско царство официална такава няма, но пък славяните са ни помогнали да си създадем държава, след което са се смесили с нас.

Comment

Ето още една снимка

Comment

ми попринцип в MTW center(напишете това в гоогле) има информация за нас,при това доста.Имената на царете и хората като цяло горе доло ги знам ама най ми е трудно със специалната единица-аз лично мисля че са багаилите-най-опитните войници и гръбнак на бронираната конница.Искам да чуя и вашето мнение за въпросите.
          Last edited by 2Shy; 04-05-2008, 15:13. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Ами аз каквото помогнах помогнах с повече не мога защото познанията ми не са големи имам общи познания само за този период защото аз изучавам една друга епоха от човешката история.

Comment

За да не станат поредните из***ици ще е добре да поискате съвет във форума на Традиця, ако не сте го направили, разбира се. Мисля, че там ще ви дадат добри идеи за ВБЦ.

Comment

Спомням си, че преди някой беше дал линк към негов форум където разработваше с приятели български мод, дори и май имаше излязла бета версия. За съжаление сега не намирам темата тук във форума

П.П. Пиши да сложат лека куманска конница, поне като наемен отряд.
                „Аз, Драгомир, писах.
                Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Ето линк към форума в който преди доста време бе изработен български мод към играта: http://www.takeforum.com/btw

И 2Shy, багатурите - а не багаилите са елитните бойци!
                  Дано не си допуснал грешка при наименованието им, когато си давал информация на разработчика, че ще е издънка да пуснат единици със сбъркано име.. :kill_myse

.
                  ..И кажи ми ти страннико,
                  чувал ли си звук,
                  по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

да отговоря на въпросите:БГ мода за който говорите е създаден от българи и според мен(мое лично и надявам се и ваше) мода е много бъгав:нашите скинове са много лошо направени;атаката и защитета на единиците е странно намалена(а на стрелците направо да не говорим...);а пък генерала ни има СТРАШНИ показатели и е направо необиваем;а когато си избираш държава България я няма ако не я избереш,но щом се пуснеш изведнъж се появява от никаде!!!Този мод ще е направен от професионалисти и всичко ще е изпипано.Аз даже предложих на човека от екипа подготвящ мода на историческа битка да включи битката между Калоян и Кръстоносците-хареса му идеята му но още имат много да правят и още не са мислили да слагат исторически битки(т.е. не се знае).Аз наистина искам да ви помоля да потърсите уникалната ни единица(независимо от ПБЦ или от ВБЦ) защото това ми е главния проблем.

и още нищо не сам изпращал-искам да изпипам всичко за да няма гре6ки и разсърдени :rock:
                    Last edited by 2Shy; 04-05-2008, 21:46. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

o6te malko

po4ti sam gotov-utre ili udrugiden 6te gi pusna da gi vidite

Comment

Който може да гласува за царство България и волжка България да бъдат включени http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=166791 в Broken Crescent

Comment

2Shy написа
                          да отговоря на въпросите:БГ мода за който говорите е създаден от българи и според мен(мое лично и надявам се и ваше) мода е много бъгав:нашите скинове са много лошо направени;атаката и защитета на единиците е странно намалена(а на стрелците направо да не говорим...);а пък генерала ни има СТРАШНИ показатели и е направо необиваем;а когато си избираш държава България я няма ако не я избереш,но щом се пуснеш изведнъж се появява от никаде!!!Този мод ще е направен от професионалисти и всичко ще е изпипано.Аз даже предложих на човека от екипа подготвящ мода на историческа битка да включи битката между Калоян и Кръстоносците-хареса му идеята му но още имат много да правят и още не са мислили да слагат исторически битки(т.е. не се знае).Аз наистина искам да ви помоля да потърсите уникалната ни единица(независимо от ПБЦ или от ВБЦ) защото това ми е главния проблем.

и още нищо не сам изпращал-искам да изпипам всичко за да няма гре6ки и разсърдени :rock:
                          Аз вече ти помогнах малко за DotS, но да направя няколко корекции за нашия собствен мод:
                          1. Нещата, които си изброил не са бъгове.
                          2. Професионалисти-модъри почти няма (за Total War има май само един, и то по простата причина, че модваше RTW добре и го взеха на работа в CA (няма нужда да споменавам, че е западняк, а не от Източна Европа)).
                          3. Точно пък скиновете ни са едно от най-очакваните неща за основатели на далеч по-големи модове (Broken Crescent, например) и точно с тях сме спечелили респекта на тези хора.
                          4. Bulgaria Total War е мод от групата "реалистични модове", а не "аркадни модове". Включили сме немалко други мини-модове за подобряване на ИИ-то (т.е. по-трудно ИИ) и т.н., а генералската единица беше танк във ванилата, при нас не съм забелязал да е кой знае колко по-силна.
                          Българската държава започва да се изгражда и с това започват проблемите.
                          Бисер от кандидат-студентската кампания
                          по история на СУ 2006

Comment

.....а генералската единица беше танк във ванилата, при нас не съм забелязал да е кой знае колко по-силна.
                            Всъщност дори е по-слаба от оригинала - в мода е с 1 HP(точки кръв), а в стандартния М2 с 2 HP..

А иначе различните статистики на единиците са всъщност още 1 мод, който е добавен към B: TW, като нашите единици са балансирани в съответсвие с него.
                            Идеята е:
                            -по-дълги боеве - в оригинала всичко ставаше много по-бързо(от което се оплакваха голяма част от хората, тъй като по този начин нямаха възможност да се насладят на приятната графика и новите анимации), поради по-високите стойности на атаката и по-ниските на защитата на единиците
                            -реализъм - по-голяма разлика м/у селяни, милиция, редовна и елитна войска. Напр. в ориг. М2, отряд Селяни беше възможно да нанесе сериозни загуби(15-20%) на отряд Рицари, при това в челен сблъсък, което е меко казано смешно.

Колкото до текстурите и моделите - както Nike каза, не малко модове използват точно нашите единици.
                            Факт е, че и качеството се подобрява малко по-малко, тъй като хората, които работим по мода, навлизаме по-навътре в материята. Така със всяка версия, мода става все по-добър и красив.
                            Last edited by m.minkov; 07-06-2008, 13:48. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

кога трябва да излезе този мод?
                              Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!

Comment

Working...
                              X