Здравейте,първо съжалявам ако темата не е за тук и се извинявам предварително.Въпросът ми е някой знае ли игра на тема първа световна война.За мен този период от историята е един от най-интересните защото старите и новите методи за водене на война се сливат в едно и това е наистина една супер интересна война.Чудно ми е защо няма игри за нея за сметка на хилядите за Втората световна.Една от малкото които знам е Антантата но тя меко казано е отврат.Знаете ли някои други?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първа световна война
Collapse
X
-
Oсвен тези двете дето ги посочех горе има още една заглавието и е 1914: The Great War.Last edited by recidivist; 09-11-2008, 23:09.
Comment
-
Хубави стратегии като че ли няма, тоест има само такива, които обхващат само някои аспекти. Аз мога да препоръчам нещо, което вече се предлага безплатно в нета: Imperialism I и II - ако има интерес ще потърся линка. Походова стратегия, много икономика и тактически сражения, макар и с някои ограничения. Първата част се доближава повече до търсеното в тази тема.
Също така и Викторията (за която има теми из форума) има сценарии, които започват през 1914 г. (и в които я има и България). Модификация за ПСВ има и Strategic Command, която си е за ВСВ, но с един мод горе-долу става и за ПСВ. Но цялостна игра, както са например тези от серията Hearts of Iron няма.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Е, как ги няма, че ти какви тракери ползваш?
Ето тогава без тракери, тук има пълни версии плюс всякакви екстри: http://dailyimperialist.strategyplan...imp1/index.htmМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
В групата в yahoo се оказва, че вече пълните версии на Империализъм 1 и 2 вече не са достъпни по някаква причина. Има ги в Пиратския залив само. И аз ги имам на архив някъде (за 1 съм сигурен, за 2 - почти, но не съм го открил още ).Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment