Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покана за мултиплейър на age of empires 3

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Покана за мултиплейър на age of empires 3

Здравейте, най-учтиво каня всеки който играе age of empires 3 на мултиплейър игра, а ако някой друг има идея за мултиплейър на друга стратегия, да напише името на стратегията.

Rise of Nations

Comment

коя версия ?!

Comment

Ъ? тронове и патриоти, автоматично се ъпдейтва, трябва да е последна.

Comment

А някой иска ли да играем на imperial glory?

Comment

Gaden Gogi, тегля я намери ме в скайпа : rey_divei
            п.п.и всички, които искат да играем заедно да ме намерят ще напрайм общ чат и ще се разберем

Comment

Аз мога да играя на Age of Empires 2 the Conquerors на мултиплейър

На това можем да играем почти по всяко време, стига да имате моята версия (1.0с мисля че е но не съм сигурен ) Обаче не съм играл от месеци и не знам дали ще ви е интересно...

Comment

Alcoron искаш ли да играем заедно аое 2 в мулти само че моята версия на Conquers е 1.0 .

Comment

Хмм, бих искал, обаче хал хабер си нямам от инсталиране и посъртно не мога да инсталирам твоята версия. Добрата новина е, че един приятел ми е пратил друга версия и е възможно тя да е твоята : )

Как да се разберем кога да играем?

Comment

Ей на двойката и аз съм навит само трябва да изровя къде съм я затерял че както се оказа съм точно два пъти по дърт от Алкорон и репсктивно харда ми е пълен с други нещано на RoN ще е по-весело особенно ако стигнем/почнем от съвремието и има борба за петрол и бомбене н апетролните кладенци

Comment

Alcoron скайпа ми е L46KAA1

Comment

А някой за Hearts of iron armageddon да е навит.Играем я с един приятел и още някакъв.Ако има желаещи-vespasianavgust ми е скайпа.
                        Рицар

Comment

За АоЕ 2 ме бройте и мен! Испанците са върха!)))))))
                          П.В.

Comment

De Ruyeter написа
                            За АоЕ 2 ме бройте и мен! Испанците са върха!)))))))
                            Хе хе, искаш ли да те броим? в смисъл да броим фраговете които ще ти направим?..ей сега ще ти изровя телефона да се разберем

Понеже явно те няма в офиса- ако ме победиш в 2 от 3 игри ще получиш цял кашон с моделни останки
                            Last edited by Gaden Gogi; 24-04-2008, 14:26. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

De Ruyeter аи ако искаш включи се да играеш с нас ама дай скайп да се разберем.

Comment

Working...
                              X