Съобщение

Collapse
No announcement yet.

M.A.M.E.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    M.A.M.E.

    Става въпрос за недалечното минало, средата на 90-те. Игрите с жетони, доста време прекарвахме покрай големите машинки. Който ли не е цъкал? Преди известно време един приятел ми я качи на PC-то, но се наложи да я изтрия, пък и не ги записах на диск Та, минавам си аз вчера покрай едно гаражче и хоп...
    Сравнение с новите продукции на пазара, тези игрички изглеждат адски смешно. Но в тях има и нещо носталгично. Поразрових се днеска в нета, изчетох някои неща, но така и не разбрах как се прибавят игрите. Горе-долу усетих за какво става дума, но на практиката се провалих.
    Ето и въпросът: може ли някой да ми помогне да си славя някаква версия с вкарани вътре игри? Общо взето най-известните се знаят...
    Мерси!

    #2
    Хехе...МАМЕ-то си го качих заради една единствена игра вътре - "Кадилаци и Динозаври" - това просто си е класика отвсякъде. Играхме три дни със съквартиранта ми след което сменях клавиатура.

    Обаче да ти кажа честно с "прибавянето" не знам как става номера - версията, която аз си бях свалил имаше чудовищно много игри и просто не ми се е налагало да си добавям нови - но я свалих от DC++ на тукашната ни търновска локална мрежа. ( До която в момента нямам достъп ). Но ще проверя дали някои познати я имат и ако я намеря ще намерим начин да я изпратя. Доколкото си спомням не беше кой знае колко голяма.
    "Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.

    Comment

    Working...
    X