Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BF1942: The Road To Rome

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

BF1942: The Road To Rome

Сигурно вече имате експанжъна на най-яката игра за Втората световна.... А преди края на годината ще има още един!!!! Със супер техника в нещо...

А коя ви е любимата карта сега? От новите?
    Monte Cassino е супер трудна, но много интересна.
    IN NOMINE SATANAS

Road to Rome както и Secret Weapons не ме вдъхновяват много. Монте Касино не се равнява и на 10 минути Сталинград, Курск, Тобрук или Омаха. Въобще жабарският терен не ме привлича много. А и "Секретните оръжия" е преход към "Виетнам" Всички се втурнаха към BFV :tdown :tdown :x

Comment

Кефи ме какъв фронт си става Голяма стрелба.
      Само като си с човек битката е малко мудна ако беше като в CoD щеше да е супер.

Comment

Откъде я изнамерихте тази тема бре? Между другото никой не играе "Пътя до Рим"...поне никой в чужбина де!
        "На рилеца герой
        титан калимански,
        герой от Булаир
        с гърди от желязо
        и воля от гранит."

Comment

Че кой ще го играе - заради този скверен BFV всички зарязаха BF 1942 RTR и SW

Comment

Хаха... Това не е вярно, първо Бфв не е скверен и второ почти никой не е зарязал бф1942. Вярно е, че най-големия български сервър вече не се пълни, но това не значи ,че не се играе!
            "На рилеца герой
            титан калимански,
            герой от Булаир
            с гърди от желязо
            и воля от гранит."

Comment

Никой в България вече не играе нещо различно освен БФВ (продължителни лични наблюдения). Аз съм принуден да играя от "Матрицата" за да играя 1942 в нета в разни чужди сървъри.

Comment

не знам аз си чакам новия Кол ъф дюти щото на този батълфийлд ми писна да стрелям по неподвижни врагове със снайпера и те упорито да отказват да умрат...не знам има ли пач за някои от бъговете но по клубовете нема кой да се сети да го инсталира...а пък и мерника да ти представлява кръстче вече е доста демоде...първата игра която играх с прицелване с мерника на самото оръжие е Виетконг и е препоръчвам на всички(без хора със слаби нерви)...атмосферата е лудница...
                ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Защо играеш със снайпер?

Comment

Re: такова животно нема

За Виетконга - аз оня ден си я качих да я видя какво представлява и хммм, след 20 мин игра ми се прищя нещо наистина реалистично и си качих отново ОФП. Виетконга много "шуутър" си пада, а си мислех, че нещо тактика туй онуй...
                    Иначе сега чакам с нетърпение Бродерс ин армс, кога ще излезе най-накрая...
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Erich Von Manstein написа
                      Никой в България вече не играе нещо различно освен БФВ (продължителни лични наблюдения). Аз съм принуден да играя от "Матрицата" за да играя 1942 в нета в разни чужди сървъри.
                      Ами просто не знаеш къде да търсиш.Я провери тоя сайт --> http://games.online.bg/ .Не през цялото време има хора,но ако си търпелив все ще попаднеш на хора...
                      Брадър ин армс май верно ще си заслужава, и се пак мисля че доста наподобява другите подобни игри. Гледах едно филмче на играта... ще могат да се задават команди на подчинените войничета,а и те няма да се държат дебилски като в другите игри. Но мен лично ми хареса факта,че ще има НПЦ-та.
                      "На рилеца герой
                      титан калимански,
                      герой от Булаир
                      с гърди от желязо
                      и воля от гранит."

Comment

1912

Знам го games.online.bg
                        Работата е че в нета има доста по-голям избор... Постоянно десетки карти и то от любимите ми - El Alamein, Aberdeen и т.н.

Comment

скромно мнение

Манщайн доста голям фен на ВСВ си изглежда а не мога да разбера какво му е шутърското на Виетконг?Жълтурчетата постояно са по храстите умираш от 2 изстрела а шутърското е че гадчетата отказват да пукнат от 1 път освен от хедшот(и мен ме дразни аз да мра те да държат на бой ама уж в името на трудността).Абе аз искам реализъм и за сега само КъД и то на последна степен на трудност се понася.А Батълфийлд го очаквах с нетърпени и доста ме разочарова.Наистина епична игра с куп свежи идеи и още повече бъгове.Ако оризилят и 2рата част ще ходя да се разправам лично 8)
                          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Не я разбирам БФВ. Първо нещо не ме влече идеята, второ не ми харесва графиката и трето все разбирам със закъснение че съм умрял - просто някой сладур каширал се зад някой гъсталак ми е разцъкал кофата. Имба храсти.

Comment

Честно казано го има и този момент, ама пък в стария батълфилд можеше по всяко време да те гръмне самолет така че са доста сходни... А и това е главната идея в бфв-дебненето...
                              П.С. Трябва ли да предполагам, че ти си и Ерик Хартман...
                              "На рилеца герой
                              титан калимански,
                              герой от Булаир
                              с гърди от желязо
                              и воля от гранит."

Comment

Working...
                              X