Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Silent Hunter I,II,III и IV

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

М/у другото, много е странна схемата ако си включиш реалистично гориво.
    На първа мисия, стартирах от Пърл Харбър. Мисията беше да снимам де що има на пристанище Хирошима. Тръгвам аз, минавам през Мидуей да презаредя до горе с гориво и продължавам към Хирошима. Стигам до там, снимам и веднага тръгвам да се връщам, всичко това по възможно най-краткия маршрут и без да се отклонявам за да "ловувам". И на средата по пътя до Мидуей(най-близката моя база) ми свърши горивото?!? Е добре, при положение, че следвам най-прекия път, не се отклонявам и почти през цялото време бях на макс. скорост(освен когато над главата ми "кръжаха" унищожители) и въпреки това не ми стигна горивото, как "аджеба" да изпълня тази невероятна мисия?

Comment

Има едно нещо което се нарича икономичен ход.Това не е максималната нито минималната скорост.Трябва да привериш възел по възел на колко гори най малко подводницата.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Случвало ли ви се е малките спасителни лодчици на четворката да са изобразени на картата като съдове? Защото аз днес колко време презследвах през нощта уж някакъв кораб, а чак на сутринта разбрах, че това е спасителна лодчица - леген.
        I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.

Comment

По принцип така ги изобразява, но като зуумнеш на картата и цъкнеш в/у тях, пише че е спасителна лодка.

Comment

Добавката за SH IV излезе.

Има доста нови неща добавени и определено си заслужава да се пробва, НО има 1 голям недостатък, който мене много ме издразни - немците си шпрехят на английски. Наложи се бърза намеса и след около час бъзикане на софтуера вече си имах немци говорещи на родния си език .

Comment

някой който играе SH4 с допълнението "Uboat Missions" да пише в темата че имам няколко въпроса

Comment

Петата част от поредицата е насрочена за първото тримесичие на 2010
                в този trailer се вижда че ще може да се ходи във всички отделения на подводницата от трето лице

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Comment

Някой може ли да ми каже откъде да си сваля Silent Hunter I.
                  Мисля че съм я играл, но беше отдавна и искам да си я припомня.

Comment

Аз играя 4-ката с американците и немците успоредно.
                    War, war never changes..

Comment

моля за съвет .Как да направя така че немците от silent hunter3 да говорят на немсkи . Ще ви бъда много благодарен

Comment

моля за съвет как да инстална пачовете за Silent Hunter 3 pls

Comment

Няма ли някъде опция?
                          Защо си мисля че имаше в options?
                          А за пачове - виж в торентите готови с кракове. Иначе теглиш най-новия пач за който намериш крак.
                          War, war never changes..

Comment

И при мен не желае да се инсталират пачовете. Пише, че или версията на дадения файл не е позната или въобще липсва. Пробвах и 1.1, 1.3 европейски и американски версий. Не и не.

Comment

А защо не си изтеглиш

пише че е с пач 1.4 направо

Comment

Играта е Rip. Странно или не, аз винаги тегля цели игри, които са си 1:1 с оригинала.

Comment

Working...
                                X