If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще списвам при възможност, но ще трябва да слагам и резюмета на английски сигурно То да видим кой ще се запише първо, а след това и кой къде ще се падне. Досега съм бил с Испания и Русия, сигурно следващото място ще е някъде из центъра на картата
Ами не влизай често. Тогава не е времеемка. Влизаш 1-2 през деня и един път вечер и всичко е наред. Е, примерно по време на войната ми с Мароко може и да съм влизал 5 пъти вместо 3, но това е по-скоро изключение.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Ще списвам при възможност, но ще трябва да слагам и резюмета на английски сигурно То да видим кой ще се запише първо, а след това и кой къде ще се падне. Досега съм бил с Испания и Русия, сигурно следващото място ще е някъде из центъра на картата
Aко си направил играта ще си с Русия.
И не виждам играта - или си я пуснал, или по някаква причина не се показва.
Току-що погледнах - те много бързо са се събрали още хора и е започнала. Аз съм се паднал с Франция. Още отсега виждам забавни липси на някои ресурси Играта е с номер 3644.
Кой с кои е, по реда, даден в играта:
Мороко - Крилов
Италия - ДийпБлу
Русия - Деймос
Испания - някакъв непознат играч с името hordy
Германия - също непознат играч - Jacob
Франция - аз
Австро-Унгария - Ветинари (Пилот)
Англия - сър Грей
Швеция - Urgosh - третият неизвестен персонаж
Османска Империя - фон Даниц
Comment