Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World in Conflict

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ъъъъ кой спомена реалистична?
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

В този жанр реалистични (ако под "реализъм" в този случай се разбира "симулиращи събитията така, както се случват в реалността") игри няма по определение. Ако имаше, вероятно никой нямаше да ги играе, което е част от обясеннието, защо е така.

Comment

pop69 написа
        ...или как се пръскат ПТ и БМП-2 от картечници на Брадли .
        Всъщност това точно е реалистично. И Брадли не е въоръжен с картечници, а с 25мм оръдие.
        We don't see things as they are, we see them as we are
        ---Anais Nin----

Comment

Аз минах кампанията на Hard, честно казано, стори ми се лесна. AI-то не прави нищо умно, а просто напада с огромно числено превъзходство. Може би единственото наистина неприятно нещо на Hard беше, че и противникът ползва въздушни удари и артилерия и тогава е по-трудно...
          Иначе кампанията не беше лоша, постарали са се да развият някаква история с интересни персонажи. Лично на мен целия скеч с "портативния cd-плеър" много ми хареса (ако я превъртите цялата, ще разберете). А и французинът беше страшен!
          Малко ме подразни, че Съветите бяха "безличните врагове", но се надявам на експанжън с кампания от другата страна...
          Между двете страни има малки разлики (фосфорните снаряди на M-60, сравнени с HE-снарядите на Т-62 са направо безполезни срещу пехота, например), но са доста добре балансирани.

Някой иска ли да я пробваме в мултиплеър? Играх няколко игри с ботовете, но определено са глуповати. На повечето ревюта твърдят, че истинското удоволствие било в мулти, а по обективни причини не мога да я играя през сървърите на разработчиците.

А колкото до CoH - много лоши неща чета за OF, тия дни мисля да го пробвам, но нещо ме съмнява, че ще е като оригинала...

ПП. Относно реализма - защо в играта СССР ползва Мил Ми-28 като боен хеликоптер? До 1990 нали са построени само няколко прототипи?

Comment

BMP6-O7PP-N5RE-CV8S-KXIY - ето ви CD-key за мулти

Comment

Днес превъртях съответната игра. Става. Но не може да бъде наречена стратегия. Не взимаш собствени решения и не се развиваш. Следваш заповедите на полковник Сойър и общо взето това си е смесица между ФСП И РПГ, гледана от горе, под формата на стратегия. Но сценарият и графиката са много добре. Би станал много печеливш холивудски филм от този сценарий. Особено при пускането на атомната бомба в Cascade falls. Абе въобще, ако ви писне от мислене и от странни графики, пробвайте я тази игра.
              I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.

Comment

Виждам, че на доста хора не им се хареса кампанията. На мен също не ми хареса. Както всички вече забелязахте, тази игра е ориентирана предимно за мултиплейър. Ако можете да се наберете по 8 човека в отбор просто невероятно меле става.
                “Целият прогрес и цялата култура на човечеството се базират изключително върху гениалността и енергията на личности, а в никакъв случай не са продукт на “мнозинството”.

Comment

Аз със мултито не мога да се оправя. Ползвам горния код, то ми казва, че иска да се ъпдейтва, ъпдейтва се, и после ми дава грешка в кода, а и с други кодове пробвах.
                  I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.

Comment

Ако някой още я има, предлагам да се съберем за мулти през Хамачи. Да видим достойнствата на играта в Мулти.
                    Аз-ът губи смисъл в битката. Тук на бойното поле, аз-ът се завръща единствено, когато враните впият клюнове в посечения ти труп, когато длетото потъва в надгробният камък, за да избише окованото в дати име. Бием се като отряд. Умираме сами. Винаги е било така и винаги винаги ще бъде.

Never let the future disturb you. You will meet it, if you have to, with the same weapons of reason wich today arm you against the present. Marcus Aurelius Antonius

Comment

Свалил съм си играта от zamunda.net.Какво трябва да разбирам под "Copy the cracked content from DVD to game dir" ?
                      Политикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало

Comment

Working...
                      X