Западна Германия, 1988. За да предотврати разпад, Съветската армия напредва смело в Европа. НАТО отговаря на удара, само за да бъде предизвикана на втори фронт - диверсионна атака на американския континент. Ти си полеви командир, водещ най-съвременните бойни машини в кампания за освобождение на градовете и предградията на Америка.
Системни изисквания:
* CPU Single-core: 2. 0 GHz or faster (2. 2 GHz for Windows Vista™)
* CPU Dual-core: Any Intel® or AMD®
* RAM: 1 GB (1.5 GB for Windows Vista™)
* Hard Drive: 2.0 GB available hard drive space
* Video: 128 MB video RAM, DirectX® 9.0c compatible (GeForce® 4 MX, Radeon® 8500, 9200 not supported)
* Sound: DirectX® 9.0c compatible
* Input: Keyboard and mouse
* Internet connection: Cable/DSL
-----------------------------------
Като прочетох това си казах: "Добре, бе, егати тъпотията, пак игра , в която се бориш срещу злия Съветски Съюз." След като я изтеглих и влязох в менюто изкрено се изненадах от това, което видях. Оказва се, че може да играеш и със Съветския Съюз.
Играта е он-лайн реално-времева стратегия, в която могат да играят до 16 човека едновременно - по 8 в отбор. (При положение, че знам какви са ви разбиранията за стратегическа игра, бих казал, че е тактическа.)
Новаторското в играта е, че избираш кое звено от армията да управляваш - пехота, танкове, поддръжка (артилерия, ПВО и ремонтни подразделения) и ВВС.
Има няколко екстри, към които съм сигурен, че няма да останете безразлични. Преграден артилерийски огън, напалм, специалните отряди на съответната държава, тактически ядрен удар и други интересни възможности.
Сайта е: http://www.worldinconflict.com/main/overview.html
Това е от мен. Хвърлете един поглед на играта и, кой знае, може да ви хареса.
Системни изисквания:
* CPU Single-core: 2. 0 GHz or faster (2. 2 GHz for Windows Vista™)
* CPU Dual-core: Any Intel® or AMD®
* RAM: 1 GB (1.5 GB for Windows Vista™)
* Hard Drive: 2.0 GB available hard drive space
* Video: 128 MB video RAM, DirectX® 9.0c compatible (GeForce® 4 MX, Radeon® 8500, 9200 not supported)
* Sound: DirectX® 9.0c compatible
* Input: Keyboard and mouse
* Internet connection: Cable/DSL
-----------------------------------
Като прочетох това си казах: "Добре, бе, егати тъпотията, пак игра , в която се бориш срещу злия Съветски Съюз." След като я изтеглих и влязох в менюто изкрено се изненадах от това, което видях. Оказва се, че може да играеш и със Съветския Съюз.
Играта е он-лайн реално-времева стратегия, в която могат да играят до 16 човека едновременно - по 8 в отбор. (При положение, че знам какви са ви разбиранията за стратегическа игра, бих казал, че е тактическа.)
Новаторското в играта е, че избираш кое звено от армията да управляваш - пехота, танкове, поддръжка (артилерия, ПВО и ремонтни подразделения) и ВВС.
Има няколко екстри, към които съм сигурен, че няма да останете безразлични. Преграден артилерийски огън, напалм, специалните отряди на съответната държава, тактически ядрен удар и други интересни възможности.
Сайта е: http://www.worldinconflict.com/main/overview.html
Това е от мен. Хвърлете един поглед на играта и, кой знае, може да ви хареса.
Comment