If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами, хвърлих един поглед на сайта им - май ще е реалновремева тактика (като Блицклига), но с по-мощно 3D моторче - явно ще може и като филмче да си я гледаш. Очевидно, нивото на контрол ще е ниско - вероятно играчът ще е в ролята на шеф на ротна формация (естествено - смесена). Същевременно, ще има RPG-елементи - всеуки войник ще се води от собствен AI алгоритъм и ще си има собствено развитие - бяха споменати 36 индивидуални характеристики, всички подлежащи на развитие по време на играта (т.е. - с трупане на опит). Явнов това отношение ще прилича на, примерно - Evil Islands ( ).
И основният им стремеж е реалистична визия - като в Ил-2 (и току виж, зарад нея позабравили същностната реалистичност).
Оп, неправилно съм се изразил - следва да се чете не, "подобно на това как са се справили в Ил-2, пренебрегвайки реализма", а - "ще бъде реалистична визуално както Ил-2, но е възможно в този случай, заради увлечението във външна реалистичност да оплескат вътрешната"
Вие май сте ентусиазирани, ама на мен хич не ми харесва графиката :lol:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment