Съобщение

Collapse
No announcement yet.

VIETCONG

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

VIETCONG

Vietcong e шутър от първо лице. Действието се развива в джунглите на Виетнам. Изпълнявате мисии, възложени от вашия командир. В зависимост от изпълнението на предходната мисия ви се дава или не командването на групата. Прокрадвате се през джунглата, попадате на засади, внимавате да не паднете в някоя "вълча яма", да не се спънете в тънка нишка, опъната през пътя ви и да задействате ръчна граната и още други подобни капани... играта е доста реалистична. Умирате много бързо :-). Няма нищо общо с Counter-Strike, където поемате значителен брой куршуми и още мърдате. Във Vietcong един изстрел и край. Тогава мисията се започва от начало или от последният ви save. Сейвовете не са повече от 5. Според мен това е добра идея, защото за да изпълните мисията, трябва да имате необходимите знания и умения, а не с един пръст постоянно да държите F5. Носите нож, пистолет, основно оръжие, гранати, карта. Последната доста помага в играта. Доста често се налага да я гладате, когато сте водач на групата. Необходимо е първо да я осеверите, иначе объркването е голямо. Не е лесно да се гръмне виетнамец, особено, когато се движи. Аз играя с Thompson-a. Оръжията си имат откат и то никак не малък. Има и прицелване. Натискате десен бутон на мишката и гледате мерника и мушката. Точността се увеличава значително. Отчита се движението на оръжието от движението ви и дишането. Можете да избирате в началото на играта между Thompson, M1, Remington. Мунициите естествено са ограничени.
    Толкова за сега по Signleplayer-a.
    Играта има и Multiplayer. Избирате си тип на играча, оръжие и действате. Нямах възможност да я изпробвам наистина как се играе в мрежа, понеже в локалната ни мрежа в блока, компютрите са доста слаби и играта няма да тръгне изобщо, а интернета ми е през dialup.
    Музиката е от времето на войната. От радиото се чува Jimi Hendrix и разни други изпълнители от онова време.
    Ако сте почитатели на военните игри вероятно играта ще ви хареса. Дистрибутива е на два диска. Има доста общи неща с Operation Flashpoint.
    scharfschutze ®

VIETCONG

Ааа супер е играта, аз я играх и минах първите няколко нива, но стигнах до едно в което трябваше да намеря някакви руски танкове, в последствие по време на мисията се оказаха Френски. Имах възможност да давам точки по картата кадето да бие огневата подръжка, и точно без да искам дадох на артилерията да стреля кадето бях аз и останалите от екипа и дадох save

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

Comment

А какви са й системните изсквания?
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Не ги знам точно, но явно са големи, защото при мен със система:
        CPU: Intel Cel 1100@1420MHz FSB 129MHz
        MB: ASUS TUSL-2C
        RAM:512MB
        HDD: Seagate Baracuda IV 80GB ATA100
        Video: RIVA TNT2 M64
        DirectX9
        .....
        накъсва на 640х480
        Прави си сам извода.
        Сигурен съм, че при един GeForse картинката ще е различна.
        а намерих ги на сайта им:
        Minimum
        700mhz Pentium 3 or 4 or AMD Athalon processor
        16X CD Rom
        1.8 GB free HD space
        256 MB Ram
        32 MB Video Card DirectX 8.1 compatible

Recommended
        1GHZ Pentium 4 and AMD Athalon Processor
        32X CD Rom
        1.8 GB free HD space
        256+ MB Ram
        64 MB video card with DirectX 8.1 compatible

Успех в играта!
        scharfschutze ®

Comment

Ми да то ТНТ 2 вече е остаряла... Аз имам такава и искам ъпгрейд
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

ее, от RivaTNT2 въобще недейте очаква каквото и да е когато става дума за новите игри. Ами че тя е остаряла с ок. 5 поколения...
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Залагаите на новите АТИ

Comment

Ох, да! Наистина Ривата е много стара. Преди 1 година ИЗОБЩО не играех игри. Учех Windows 2000 Server, четях най-различни технически сайтове. За тях не ми трябваше добра видео карта. Но сега... нещата се промениха. Купих си преди месец Joystick Genius F23 (Какво става с мен?). Има 8 бутона, View Finder (за гледката). Добра работа върши на Ме-109 (IL-2 Shturmovik) :-) ха-ха
                Двуомя се между ATI и GeForce.
                Какво ще ме посъветвате? Коя да избера? Марка, модел.
                scharfschutze ®

Comment

Ако е за игри си купи джефорс, и ще ти излезе и 2-3 пъти по ефтино.

Comment

А защо тогава каза да залагаме на АТИ?

Comment

Съвсем наскоро си купих GeForce4 Ti4200. Според мен в момента това е картата с най-добро съотношение цена/производителност.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

други мнения по въпроса за видеокартата.
                        scharfschutze ®

Comment

ами другите мнения са че се допитах до различни хора преди да си я взема и общо взето всички са на това мнение.

Разбира се въпросът е какви средства можеш да отделиш. Моята си я взех за $120. За тези пари по-добра карта няма да намериш. Но ако можеш/искаш да отделиш примерно $200, тогава има по-голям избор (тук вече може да се мисли ATI с-у nVIDIA).
                          albireo написа

Comment

Originally posted by "Сержант Уханов"

А защо тогава каза да залагаме на АТИ?
                            Защото аз съм фен на АТИ

Comment

:lol:
                              Нека позная, на РС-то ти стои АТИ

Comment

Working...
                              X