Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Какво е това?

Мда, засякох evergreen и му пуснах предложение за васалитет

Митхад Паша, ако имаш други възможности - аде не ходи толкова на Запад в търсене на села - че аз нямам на къде освен на Изток да ходя - непоследствено до мен на Запад са Голум Сула и Булсолжър

49,194 - то и там ше е Митхад Паша след 1 час, мдя :evil:

Та Митхад - напълно сериозно - насочи се на юг или на изток в разширяването си. В момента се буташ в зоната между мен и Американеца и ни вземаш села под носа - никак не е красиво.
    Last edited by княз Крылов; 11-04-2007, 13:11. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

княз Крылов написа
      Та Митхад - напълно сериозно - насочи се на юг или на изток в разширяването си. В момента се буташ в зоната между мен и Американеца и ни вземаш села под носа - никак не е красиво.
      Хмм, критериите ни за красота явно не съвпадат.

Районът ми, за разлика от вашите, е крайно беден. Провел съм осем скаутски мисии от най-големите и в резултат съм открил шест прилични села. Освен това също като вас съм притиснат от съседи. Все пак, в интерес на добрите коалиционни отношения, съм готов на компромис.

Склонен съм да отстъпя (49,194) срещу 5000 злато и 2000 желязо.

Comment

хе хе хе ако ти трябва злато (не в такива количества естествено - сложи сделка изгодна за теб в тържъщето и ще ти я откупя) - в добри съюзнически традиции - но да купувам села - няма

Щом си притиснат взимай го - така и така си тръгнал - просто го имай в пред вид.

И да знаеш това село е в едно и също квадратче в което ми е столицата
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        きさまはしんでくださいませんか

Comment

княз Крылов написа
          Щом си притиснат взимай го - така и така си тръгнал - просто го имай в пред вид.
          Благодаря, прибрах го. Ако имаш възможност, приеми сделката за 2000 въглища. В най-кратки срокове обещавам да приема реципрочна сделка от твоя страна.

Comment

Не се притеснявай за сделката имам пари засега - ей и Амазона малко спонсорирах

БТВ честито на новоредците Минахме 1 000 000 точки

Ама не се радвайте , засега основно растем аз , Голума и Сула -другите трябва да се понатегнат

Също така скоро май моите точки ще почнат да спадат - градът Стетин е стигнал население 55 хиляди при храна за 35 хиляди. Вярно че има богат резерв и ще гледам навреме да построя 1 ферма че да го закотвя плавно, но със сигурност ще спадна поне със 100 точки ...

бтв дайте ми показатели на 49,194 .... щото при мен не е разкрито. за селото в моя квадрат имах пред вид 49, 188
            Last edited by княз Крылов; 11-04-2007, 14:20. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Воланд, аз ще го подпра Мартин отдолу - ще му пиша или васал, или ще го бием и двамата.
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

А така

请您死在地狱般的阵痛
                きさまはしんでくださいませんか

Comment

княз Крылов написа
                  бтв дайте ми показатели на 49,194 .... щото при мен не е разкрито. за селото в моя квадрат имах пред вид 49, 188
                  Outpost: Haskovo
                  Population: 2,500
                  Owner: Mithad Pasha, [HRE]
                  Food quality: 96
                  Iron quality: 87
                  Coal quality: 89
                  Free space: 80
                  Armies: Bashmanafi (size: 50)

Comment

Благодаря на съюза за спонсорирането! Имам въпрос...пуснах на пазара оферта: 2000 въглища, за 1500 злато/парите ми трябват за ъпгрейти на икономиката/. Офертата е перфектна и очаквах някой да я лапне веднага. Проблема е, че сега седи затворена /Raiting - Closed/, въпреки че трябва да испиряса чак след 20 дни :sm186:
                    This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

НЯкой я е купил вече. Ама чак следващия ход ще получиш парите.
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Защото съм ти я изкупил В края на хода парите ще влязат в хазната ти и записа ще изчезне - видиш ли Клоус значи сделката е приключена.

Еее то като си е твое аз нямам какво да правя в това село Дръж си го със здраве Остави ми тогава 49, 188

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

княз Крылов написа
                          Еее то като си е твое аз нямам какво да правя в това село Дръж си го със здраве Остави ми тогава 49, 188
                          Оставям ти го

П.П. Само изчакай армията ми да си тръгне оттам, да не стане като миналата година :sm113:

Comment

е то и без това моята в момента е на разузнаване - чак утре сутрин ще я пратя към селото.

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

BulSoldier, ти ли беше Исперих? Гледам тръгнал си да взимаш 4, 184 - защо бе човек, с какво съм те обидил или наранил :vb_sad: :vsad: .
                              Айде твое да е, не съм скръндза, ама за в бъдеще разширявай се на юг-югоизток, щото в противен случай аз и Голум ще се видим в чудо.

Comment

Още не съм го завзел.АКо настояваш ще се върна.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Working...
                                X