Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Воланде, винаги можем да го натиснем с предложение за васалитет - ако той не приеме предложението на Грей, можете и двамата да му размахате пръст едновремено и ако и тогава не се умири - бой. Двамата с Грей мисля че ще го размажите бързо. Разбийте му основната армия и му предложете васалитет - ако и тогава не приеме - взимате село - пак предложение за васалитет и така докато не бъде наврян в столицата си - тогава вече нека си живее там като Наполеон на Св.Елена. честолюбивите не оцеляват дълго
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Честита ви нова 1788 година! да сте живи и здрави и Бог злато да ви дава
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ами щом Грей няма възможност, нямам нищо против Крилов да е лидерът на големия съюз, още повече щом вече е разкрил голяма част от нужните науки. Имам само един въпрос, акак точно се познава че дадена столица вече е във обсег за присъединяване, в смисъл докато си в друг съюз не ти излизат тези опции които ти го съобщават, та не ми е много ясна процедурата по сливането.
        Иначе аз преди малко водих първата си битка, оказа се че един от съседите си бил сложил армията в едно село дето си го бях харесал... малко ме понаби за съжаление, но въпреки това десетте ми скаута се сражаваха геройски до последния момент избивайки 50% от вражеската пехота (т.е. 5)
        Та по тоя случай великият главнокомандващ Dedo Mraz вече има 2% бонус на атаката заради опита, сега му прикачам още стотина войника и мисля утре оня да го няма, как ми е на три хода път от столицата ще го понесе могъществено
        <<..........>>

Comment

Никак - пробваш и ако стане стане - аз приблизително на око меря - при предишното ми ниво на комуникации достигнах "американеца" който е сравнително близо до Грей и Митхад Паша - освен това растоянието от мен до Булс е колкото от мен до средата на квадранта на Грей. сега растоянието от мен до новия член Амазон е колкото от мен до другия край на квадранта на Грей - при това мисля че тогава все още нямах Комуникации 2. Тоест обсега се е увеличил поне с 2 малки квадратчета - ако дори толкова е увеличението от следващото ниво на комуникациите то след 28 часа обхвата ми ще бъде поне 6 малки квадратчета, тоест - до средата на вашия (Деймос и Соул Хънтър) квадрант - като минимум.

Бтв не може да ти е на три хода - минималния поход на войската мисля че е 12 хода - поне така пишеше и аз така вървя дори до селата дето са ми до гъза.

А , забравих да спомена - налях ти малко подку..... ъъъ... субсидии - нали знаеш за кого да гласуваш на следващите избори за ГенСек на ООН
          Last edited by княз Крылов; 11-04-2007, 01:21. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Абе аз изглежда съм се объркал, щото четох във форумите че минималното време за достигане до неутрални села е 12 часа, мислех че до другите си е нормално ама сега тествах и не е... е нищо, то утре дълъг ден, пак ще го набия
            А и мерси за субсидиите, до утре ще съм събрал парите за втория ъпгрейд на инфраструктурата и минавам направо на 9 града, даже съм си ги набелязал вече
            <<..........>>

Comment

Аз още търся достоен шести наоколо

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ами при мене е някаква златна мина, повече от половината градове си заслужават, в момента статистиките са ми:
                Average food quality: 80.8%
                Average coal quality: 77.8%
                Average iron quality: 77.4%
                а дори още не съм си взел шестия град заради онази непредвидената битка, иначе той е само със 90+
                Забележи само през колко растояние са ми градовете
                <<..........>>

Comment

Deimos, ебаси името на армия си измислил :lol: !

Аз скоро завърших нова голяяяяма скаутска мисия и наоткрих към 7-8 села, но повечето са жив зян :wo-oh: :tdown . Харесал съм си две в далечния (и див) запад и ще ходя да ги колонизирам. Дано няма изненади от местните туземци, че инак ще се тепаме :twisted: :beatdeadh !

Comment

От Мартин - ни вест, ни кост. Аз изпратих още хиляда войника към границата и започнах да тренирам кавалерия. Малко скъпичка е, но
                    А гледам, че в търговията са останали само "добри" оферти, както и че цената на желязото е отбелязала значителен ръст. Забавно, какво ли още ще стане там ...
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Аз съм се запитъл към петото и шестото си село, да не ги пипате :
                      26,175 и 12,181.

Comment

Е, стана това, за което говорихме. През моите земи минава отряд на:
                        Ruler: Geronimo
                        Country: OFFIRE
                        Villages: 15
                        Score: 10,430,867
                        Rank: 10
                        Battle score: 712
                        Battle rank: 28

Country: OFFIRE
                        Score: 59,266,381
                        Rank: 3
                        Leader: Rhapsody
                        Members: 8
                        Average score per member: 7,408,298
                        Faction population: 7,843,839
                        Faction percent of world population: 22.92%
                        Проект 22.06.1941 г.
                        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ами най-вероятно е скаутски отряд, този играч въпреки че има много точки почти не е водил битки, бойните точки които има се получават при сблъсък на скаутски армии, така че сигурно не е агресивен. Пък и ти не е като да си беззащитен

Крилов, ако имаш свободни скаутски армии може да пратиш по една към мен и Воланд като най-далечни, аз ще ти дам координати на празно село близо до мен с кофти характеристики, така че вероятността да го вземе някой да е доста малка и армията ти като стигне до него вече ще ти покаже дали ти е в обсег. Когато вече можеш да го вземеш развалям съюза и идвам към вас.
                          Значи ето това селце мисля няма кой да се преебе чак толкова та да го вземе, а е почти до столицата ми:

Unnamed outpost
                          Population: 2,500

Food quality: 52
                          Iron quality: 49
                          Coal quality: 60
                          Free space: 37
                          No known armies
                          <<..........>>

Comment

Ще видим, аз започнах с някаква дипломатическа активност ... а иначе армиите ми отиват в момента към границата с Мартин.
                            Поне дохода стабилно мина триста злато/ход (чисто). Дори и да произведа няколко офицера с един ранг нагоре, пак ще си остане над. Ако ни дадат още 2-3 седмици развитие, няма да се притесняваме вече чак толкова от големите
                            Проект 22.06.1941 г.

Comment

Мрън, Митхад паша ми измъкна 49, 188 из под носа ;(

请您死在地狱般的阵痛
                              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Крылов, 49,194
                                "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Working...
                                X