не могат да ограбват столица - пони никъде не е описано - днес търсих из форумите - оръдията само правят масови щети на пехотата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
Sir Gray, аз съм Afitohol със столица Bilqr на 65, 180. Изостанах по болест
Но междувременно ми се е появила в Diplomacy срещу твоята фракция опция Request To Join... която биде веднагически използвана.
В момента тренирам първа армия - 3ма скаути и 7 пехотинци /от 536 резерви/."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Абе Сър Грей, аде да направиш скриншот на Вашия квадрант - да видя дали и кога ми влизате в обсега за да се слеем ....че е малго тегаво да мърдам мишката да ви гледам координатите ....
Иначе с радост искам да съобщя че в следствие на машинации и спекулации на пазара съюза Новият Ред забогатя с 1200 злато + около 700 събрани от данъциДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Аз от разни съмнителни сделки направих доста златце.Сега само требе да чакам казармата да стане
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
-
е какво да ви кажа
преди 3 часа съзната хазна беше 1800 злато в момента от името на съюза е пусната сделка на стойност 3000 злато - който ми каже че това не е златна мина .....
да не говорим за личната сделка в която от 1200 в момента очаквам доход 2000
сега ако имах достатъчно пари - първата сделка търгува 6100 желязо за 3400 злато при моментен курс 1:1 тоест може спокойно да се генерира 3-4 хиляди злато печалба. също и следващата сделка дето 7700 желязо се продават за 5300 злато.
тези растящи цени са рай за спекулантитеДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
А бря хора (Воланд и Грей) - казвайте кого джойнвате поне - да знаем и ние на къде да се развиваме. Бтв Грей, скоро (до 2-3 дена) ще имам комуникации 2 и ще мога да обхвана вашия съюз, затова искам подтвърждение за готовност за сливане. Засега подобно сливане ще ни изстреля на 5 място и ще ни позволи да установим пълен контрол над двата ни квадранта.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Лунатика е неактивен, Исихия вероятно също - но още не го е отбелязала системата като такъв - ако останат неактивни - игнорваме ги. а и да не останат - ако не отговорят положително видим ли тяхно село освен столица - юрюш на негоДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
Comment