Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Борбата за местата от 4 надолу май е много оспорвана. При все, че точките на моя съюз станаха 1 388 525, след присъединяването на трети играч, все още не мога да стигна пето място ... за четвърто да не говорим.

4 State: The Eastern Realm Baal 4,973,042 1,657,681 3
    5 Province: Rulers Drizzt 1,406,451 703,226 2
    6 Province: United provinces of Barayar Empire Aral Vorkosigan 1,388,525 462,842 3
    7 State: The New Order Valdemar von Avisburg 821,222 164,244 5
    8 Province: RODEAD Rodead 747,017 747,017 1
    9 State: West Marke Freiherr Gray von Kagenec 734,987 183,747 4
    10 Province: United Forces Stex 609,510 304,755 2
    11 Province: Centre Province Confederation Martin 470,605 470,605 1
    12 Province: Gear Of War The-One 215,494 107,747 2
    13 Province: Pumpkin ChickeNs Deimos 209,741 104,871 2
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

gollum написа
      Аз бих казал, че в момента и 10% налог е много. Предлагам да го намалим на 5%.
      мисля че 10% е добре с оглед на това че е хубаво да се разполага с общ резерв от който да субсидираме недоразвитите членове на съюза.
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Ех, Крылов, много добре си навлязал в ролята на управник . За момента, обаче, тези пари са по-нужни на всеки от членовете на съюза, за да може да се развива. Общите пари за сега нищо не правят само се трупат.

Comment

От тези общи пари например трябва да се прати 1000 злато компенсация на Васала заради недоразумението на Митхад Паша - освен това не мисля че са голяма тежест. Но ако другите са съгласни ще смъгна задължителното ниво - нека Сула и Исперих се изкажат.
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Това ми прилича на ЕС - събират се пари, всеки дава, а след това централната власт ги харчи ... кога с полза, кога - без, просто защото парите ги има . ЕС в миниатюра. Ето, че има полза от такива симулации - човек доста неща може да види
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ами аз бях малко зает по женска линия и изтървах екшъна - влизам сега и гледам Мартин пищи, че някой си там от север го бие, моите хора се колят помежду си, въобще веселба
              А относно обединението - всичко много хубаво, ама някой замислял ли се е как се премахват настоящи съюзи? Аз мога да изгоня моите съюзници и те да се присъединят към Авис, ама аз самия май сам не мога да се изгоня?! И какво ще правим с водачите на настоящите съюзи?
              Иначе на мен ми е все едно около кой ще се обединяваме.
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Грей, и аз за това мислих и ще си направя един фейк акаунт и съюз да видя дали като останеш сам можеш да унищожиш съюза.

请您死在地狱般的阵痛
                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Е, иначе самотен войн
                  XV mile the sea brode is

Comment

Значи като си сам в гилдията има бутон - Дисбанс фекшън. Сега ще видя следващия ход като вложа малко пари в нея дали мога да я дисбандна и какво става с ресурсите.

Иначе ще е по-добре да останем така както сме и да работим в коалиция - да се оголваме по сами няма смисъл - или обединения като обединения или коалиция от съюзи, колкото и неудобно да е това за координирани действия - най-малкото ако нападаме едновремено един и същ армиите се сбиват автоматично със всичко което не е от съюза.

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

При вас не се ли появява опция за напускане на съюза? Имам предвид, при създателите му.

Comment

не и докато има други членове в гилдията. Мога да кикна всеки , но не и себе си.

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

В такъв случай по-скоро ще се окаже, че не могат да се изоставят и разпускат фракции, т.е., че нтяма как да се обединим в една голяма държава.

Comment

Sir Gray написа
                            Ами аз бях малко зает по женска линия и изтървах екшъна - влизам сега и гледам Мартин пищи, че някой си там от север го бие, моите хора се колят помежду си, въобще веселба
                            Къде пищи? Или на твоето рамо е дошъл да плаче? Фактически той победи в сблъсъка - имаше повече пехота плюс кавалерия, а аз бях само с пехота, един неголям отряд. Сега чакам отговор от него, ако е враждебен - засилвам 3000 души към него. А ако е за мир - това е друга работа.
                            Проект 22.06.1941 г.

Comment

Ами писал ми е, че го напада някакзв лош от север и как било по-добре за мен да имам за съсед приятел и не много силен човек, отколкото някакъв див агресор
                              И после ми е пратил резултатите от битката, един вид "Виж какво му се случи на онзи"
                              Аз му писах, че го подкрепям в тежкия час на изпитание, но армията ми точно сега се набира и не е оперативна
                              XV mile the sea brode is

Comment

Значи фракцията може да се унищожана - сега клознах тестовата, да видим другия ход дали ще ми върне вложените в нея средства.

Грей, викни го да ти става съюзник да го пазиш от лошите сибиряни от севера

请您死在地狱般的阵痛
                                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Working...
                                X