Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Enclave

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Enclave

просто една много приятна фентъзи игричка, с прилично добър сюжет и според мен страхотна графика...доста красива игра всъщност, някой играл ли я е?
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Enclave

*надзираемият се занимава с подривни фантастични приказки и пропагандира упадъчните си начинания. Да се заведе преписка към досието."
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

да, графично е доста пипната, но в останалите отношения ме отврати. Все още май не могат да изпипат по-съществените елементи на FPS ръкопашно сражение, така че да имаш чувството за реалистичност (да не говорим за съответните възможности).

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

*надзираемият се занимава с подривни фантастични приказки и пропагандира упадъчните си начинания. Да се заведе преписка към досието."
        аха, ето кой бил доносникът - самият Гестапо Фриц :twisted: :twisted: :twisted:
        не, просто постнах тема, колкото да тече разговора и да върви форума, ако смятате, че флудя, казвайте
        а приказката си струва...лошото е, че самият бой е малко скучен, няма различни удари и комбота :o а, примерно в "Sword of darkness", там имаше

Comment

абе просто го постна по времето по което развиваше подривна пропаганда в общия форум

иначе аз съм последния човек който ще каже нещо против фентъзито
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Здрасти отново след доста време Като казахте за ръкопашен бой - някой играл ли е Die by the Sword? Там имаше много изчанчена система за боя с мечове - движението на мишката директно ти направляваше движението на меча. Така се избягваха всякакви предварително заложени удари и всичко си зависеше от тебе (можеше естествено да си запишеш удар или поредица от удари на бутон, за по-късно използване)
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Кога е излязла тази игра Сър Грей??? защото не знам какво ние станало, но изглежда продължаваме да сме си фенове на фентъзито...бе уж големи хора мааа му

Comment

:lol: :lol:
                Играта е мнооого стара вече. Беше някъде преди 4 години и беше доста тъпичка чесно казано - 3Д екшън само че с мечове. Само идеята за контрола беше готина, но жалко че умря някак си. Не се възприе.
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Доста слаба игра. След третия час игра се чудих как съм могъл да я играя.
                  One Ring to rull them all One Ring to find them One Ring to bring them all And in the darkness bind them!

Comment

Working...
                  X