Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DOOM III

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

DOOM III

Видяхте ли новия трайлер ... аааааааааааа
    ЛУДНИЦААА.
    Това ще е най - великата игра излизала досега.

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

DOOM III

Еми дай линк бе човек :lol:
    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

ууу аааа трейлър ааа тичам да видя
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Въпрос на мнение (или вкус). Щото не си представям "най-великата излязла досега игра" като FPS.

Comment

Originally posted by "gollum"

Въпрос на мнение (или вкус). Щото не си представям "най-великата излязла досега игра" като FPS.
          Като видиш in-game trailer-a на Half-Life 2 друга песничка ще запееш! :twisted: Халф2 излиза този ноември и ще върви поносимо и на ТНТ 2.
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Чак пък - "друга песен" (то аз по-принцип рядко пея ). Просто този тип игри (макар и никак да не са ми чужди) не са толкова интересни, колкото стратегическите. И оттук следва изводът ми, че ако някога се появи ИГРАТА (именно така - с главни букви), тя ще е стратегическа (т.е., ще обхваща много различни аспекти от човешката цивилизация, а няма да симулира нечия конкретна роля).

Comment

Играл ли си Hearts of Iron, Голъм?
              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Да, но изпреварвайки въпроса ти - не е това ИГРАТА (макар че когато я чаках да излезе на моменти се заблуждавах по въпроса).

Comment

Дам, и аз останах малко разочарован от нея, но не е провал . Имам чувството че почти цялата система за играта на Воланд, идеята е взета от HoI!

Comment

ей отклонихте темата!!1

Doom III ще бъде страшна игра каквото и да си говорим; а за "best ever" как може да се приказва след като всеки има различни вкусове и освен тва няма как да знаеш дали след 2-3г няма да излезе нова "best ever" по който и да е параграф
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                    X