Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Новият Day of defeat

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Новият Day of defeat

Ем, преди да се прецака сървърът писах една огромна тема за ДОД, ама сега ме мързи.Накратко новият ДОД излезе, какво смятате за него.Наистина има страшно много подобрения, но дали са за добро все още не мога да преценя.
    He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Новият Day of defeat

1. Нов ДоД?!
    2. Има ли синглплейър кампания?
    3. Има ли добри ботове?
    4. Това е нова комерсиална игра? Струва 19.99 долара?
    5. какви са нововъведенията? има ли руски пушкала, карти и скинове?
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ами, старайте се да си пазите постовете (особено по-дългите) на компа. Аз така се старая да правя (е, не винаги ...).
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Originally posted by "Сержант Уханов"

1. Нов ДоД?!
        2. Има ли синглплейър кампания?
        3. Има ли добри ботове?
        4. Това е нова комерсиална игра? Струва 19.99 долара?
        5. какви са нововъведенията? има ли руски пушкала, карти и скинове?
        Сингъл плейър няма за жалост (или радост), но може да се каже, че тази версия е революционна.Изтискан е максимума от Халф-Лайф енджина, графиката е доста по-добра.Ботове засега няма.Играта не е изцяло комерсялна, ако имаш ХЛ, можеш да си свалиш безплатната версия, в която липсват 2 от новите карти и има банер на ХЛ в главното меню.И двете неща не са болка за умиране Всъщност новата версия е много противоречива, като стар ДОД играч мисля, че авторите са опитали да я направят малко по-аркадна, което дразни.Сложили са някакви картини, които ти казват какво да правиш.Хората изглежда носят повече на автоматични оръжия, а кървенето е махнато.Двубоят м/у Карабинер 1898 и М1 Гаранд пак е спечелен от първата пушка, чиято смъртоностност е пословична.На БАР-а е добавен статив, като за сметка на това е увеличен отката, но въпреки това си остава доста летално оръжие в ръцете на опитен играч.Едно от най-значимите нововъведения са Англичаните.Макар и лишени от много класове (имат само 4) са свежо попълнение в играта.Тяхната пушка Енфийлд на практика е със същите зададени характеристика като Кар-а, но с двоен пълнител.Стенът на британците пък е доста леко оръжие с малък откат и висок рейт на стрелба.Макар и да нямат еквивалент на картечниците на американците и германците, имат Брен, който може да среля ефективно и в неразпънато положение.Вече могат да се пускат оръжия и да се взимат противникови (нещо събудило негодуванието на доста фенове, защото така ДОД се доближавала до ЦС).ДОбавени са и Panerschreck, Piat, Bazooka, които служат главно за изпълняване на цели и са оставени по картите, но вършат и доста добра работа като средство за борба с укрепилите се картечари и снайперисти.Накратко това е новият ДОД.Така че сваляйте от www.dayofdefeat.com
        He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Аз дори си го свалих, но още не съм го пробвал (защото нещо монитора ми сдаде багажа). Но няма никакви ботове, тъй ли? Защото тогава напразно съм го теглил...

Comment

Голъм!
            За стария ДоД имаше специални ботове-STURMBOT. Потърси ги чрез Гуугъл, може да ти свършат работа.
            Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Е, явно ще трябва първо да потърся стария DoD, благодаря.

Comment

не бе не. може те да свършат работа и на новия. кой знае...
                не се отчайвай. скоро трябва да се появят и специални ботове за Дод както стана и с кондьо страйк, Counter Strike, извинявам се

Comment

Strumbot1.5 не стават. Пробвах го скоро, защото от 2 дни имам dodv10.exe
                  Иначе Strumbot1.5 са е доста сериозни. Трудно се играе срещу генерали (почти невъзможно). Един изстрел от голямо разстояние и ... на изходно положение...
                  Интересна е тази ДОД-а
                  scharfschutze ®

Comment

То хубаво, но някой да му се намира евентуално работещ ЦД номер за интернет игра?!? Само ако имате излишни де, иначе ще ида в магазина и ще си препиша един от някоя кутия 8)
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Originally posted by "Sir_Gray"

То хубаво, но някой да му се намира евентуално работещ ЦД номер за интернет игра?!? Само ако имате излишни де, иначе ще ида в магазина и ще си препиша един от някоя кутия 8)
                      Вземи дрърпни някоко кий-генератора от GameCopyWorld и почвай да се мъчиш- един по един....
                      А има ли сървър на ХедОф или ОПти²ЛАН за БГ пиъринг?
                      101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy

Comment

Да бе, аз гламав, аз мисли може не :lol: :lol: За кво да се потя, ще си открадна един
                        XV mile the sea brode is

Comment

Аз имам един, който си изтъргувах с леко нелегални методи, в момента не играя, защото махнах Уиндоуса от компа вкъщи.Мога да ти го дам, ако още търсиш.

Comment

Ако си сигурен, че не го ползваш прати ми го на ЛС. Няма да го разпространявам, чесна пионерска
                            XV mile the sea brode is

Comment

Working...
                            X