направи снимки на така наречената ти империя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Europa Universalis 3
Collapse
X
-
MAGNA MUNDI PLATINUM V.1.00
Install instructions
1) Install EU3, Napoleon’s Ambition and In Nominee.
2) Update In Nominee to version 3.1
3) You should see a mod pull-down option in the launcher (it should say "default" to begin with).
4) Extract the MagnaMundiPlatinum.exe file to your EU3/mod directory.
4.1) Make sure that before extracting, you delete all content from any previous version of Magna Mundi from the mod directory.
4.2) After extracting, make sure that you see a file with a MagnaMundiPlatinum.MOD extension in that directory. If you don't, you should move the directories so the MagnaMundiPlatinum.MOD is in EU3/mod and there is a MagnaMundiPlatinum directory right after it (in EU3/mod/MagnaMundi2).
Има Manual с промените които внася този мод в играта, но е дълъг 220 страници и няма да поствам тук всички промени. Знайте че без този мод ЕУ3 съкс
Comment
-
мда по-интересна и логична е от към логически и исторически връзки, евенти и т.н. Но има едно нещо заради което никога повече няма да си пусна този мод - няма десета скорост. Не искам да преживявам историята риалтайм ....Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
забравих да отбележа че мода прави играта много тежка и на моята супер-машина аз успях да го изтрая само до 1490, след което просто ми писна да не мога да цикна един бутон с 10 клика на мишката по него.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениезабравих да отбележа че мода прави играта много тежка и на моята супер-машина аз успях да го изтрая само до 1490, след което просто ми писна да не мога да цикна един бутон с 10 клика на мишката по него.
Сега започнах игра с Бохемия от към 1500-тната (когато има PU с Унгария), превзех Бранденбург, Саксония и там още няколко немски княжества. След това си преместих столицата в Бранденбург и основната ми culture group стана Саксонска. Сега се появиха нови National Decisions, с които мога да формирам Прусия и да обединя Германия
Та този трик със смяната на столиците съм го пробвал и с Португалия - Завладях всички Холандски княжества и си преместих столицата там. Веднага ми дойде десижън да стана Хиландия и аз станах
Само трябва да имаш повече провинции от тази culture group за да може тя да ти стане основна
Comment
-
Toso написа Виж мнениеСпокойно, не си единствения които разбира от тая игра. Това със столицата е ясно на много хора само, че аз немога си обясня закво даваш 1000 жълтици да я смениш от бохемия на брандебург...
Comment
Comment