Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sniper Elite

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Sniper Elite




    Някой играе ли тази игра ? Ако има такъв нека каже некой добър сървър.

    #2
    Превъртал съм я 4 пъти,това ми е любимата игра.Но до сега не съм й пробвал мултито,може би е време

    Comment


      #3
      Много яка игра.В момента я играя,но на сингъл.

      Comment


        #4
        не е лоша играта но на моменти доста нереалистична

        Comment


          #5
          дайте един cd key моля

          Comment


            #6
            Изкуствения интелект на играта е МНОГО зле. Тъпаците минават покрай труповетена другарите им, които съм избил със заглушителя и не вдигат тревога - сякаш нищо не е станало си вървят. Поведение нямат - или стоят/вървят, или те дебнат.

            За сметка на това, играта страда от типичния за почти всички шутъри проблем, който не знам защо някой не се хване да го оправи - лошите по някакъв магически начин почти винаги знаят къде си. Стрелнеш ли със снайпера колкото и да се криеш после, да минаваш през мазета и т.н. ония винаги са обурнати в твоята посока - следил съм го, използвайки факта, че при изглед от 3-то лице камерата е по-високо и мога да видя лошия без фактически човечето ми да се подава от укритието. Аз пълзя под някакви укрития, а снайпериста отгоре дебне да се покажа и винаги е обърнат в моята посока, макар да не ме вижда.

            В допълнение, лошите имат някакви супер бързи рефлекси - дори да не знаят къде съм, в момента в който ме забележат откриват огън на секундата. Сякаш само са ме дебнали с пръст на спусъка и мерника им върху мястото, където ще се покажа.

            Които проблеми, съгласете се, са доста големи, ако играта е снайперистка с акцент върху промъкването и оставането незабелязан.

            Comment


              #7
              Тази е една от малкото добри игри на тема снайпер от 2СВ. И все пак проблемите, описани от Лонганлон са факт. Мен м едръзни и факта, че винаг исъм сами
              ък и трябва да изпълнявам странни мисии, които не са присъщи на един снайперист. Няма мисия, в който например да седиш дълго време скрит в шубраците на някаква гора и да чакаш да мине някакъв генерал, след което да му размажеш мозъка по джипа, в който е дошъл и славно да се оттеглиш.


              Единствено в call of duty 4 има мисия със снайпери (макар и не в 2СВ), която съчетава гореописаните елементи.


              И още нещо. Наистина ли е възможно, ако уцелиш капачката на резервояра на танк или на камион, той да гръмне??? Мен ми се видя странно.
              I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.

              Comment


                #8
                И аз я подхванах тая игричка... първоначално бях много въодушевен, като видях, че на куршума му влиае гравитацията и вятъра, обаче после...
                Първо практически стрелба над 200 метра така и не можах да проведа досега. Второ, изчислението на балистиката не се поддава на никакви методи, които аз знам и прочетох. Трябва да го правиш по усет. Трето, гадовете с "изключителното АI" са някакви Нострадамуси, които сякаш винаги знаят в кого се целиш. Влиза мужика зад някакво прикритие и естествено никога не излиза от тази страна, от която го чакам. Ако има само едно място от където може да излезе си стои там докато престана да го чакам - в момента в които погледна някъде другаде и той тръгва със "Шпагин"-а. Снайперистите им са под всякаква критика. Спокойно може да им се моташ пред погледа докато искаш - от 10 изстрела да направят максимум едно попадение. Половината от престрелките се водят на дистанции под 100 метра, което разбирате, е абсурдно за един снайперист.
                Между SVT-то и G43 аз освен графични, други разлики не усетих.
                Снайперистът е ходещ танк, носи снайпер, пищов, Шпагин, два вида гранати, тротил, бомби със закъснител, аптечки, бандажи, плюс внушително количество амуниции.
                Някой гадове издържат до три изстрела в главата. ( със снайпер ), други загиват след попадение в кръста...
                Иначе забавно пуцало, красивичко, но далеч не е това, което се надявах, че ще бъде. Май още не съм попадал на истинска снайперистка игра, където всичко да се фокусира именно около това. Ако някой знае такава, ще се радвам ако сподели.

                Мужиците са от 3-4 рода, като принадлежящите към един род са като еднояйчни близнаци. Снайперистите до един са с фейса на Иван Куликов от "Враг пред портата", само липсват железните зъби... Всички знаят точно една реплика на руски...
                Last edited by Stormbringer; 03-06-2008, 23:24.
                "Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.

                Comment


                  #9
                  ее вий пък съвсем реално ли иската да бъде аааааа , ако искаш реалност вземи стреляи със истински снайпер по истински хора.

                  Comment


                    #10
                    Съвсем нормално е играта да е малко нереална. Все пак е ИГРА и то компютърна :38:

                    Comment

                    Working...
                    X