Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Distant Guns

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Distant Guns

Една нова игрица, която сигурно ще е доста интересна на морските плъхове на форума На мен, макар да не се числя особено към последните, също ми беше интересна, може би щото такъв тип корабчета много ме кефят, та си дръпнах демото и изиграх един сценарий. Много приятна игрица, ама ето едно ревю, където всичко си е разказано:
    http://www.wargamer.com/reviews/distant_guns/
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Войната се затегна...
    Макар Имперските Японкси войки да обсаждат Порт Артур вече поне от 2 месеца, засега не отбелязват особени успехи. А през това време бърз елемент от 4 руски бронирани крайцери отхвърли лекия ми патрул ми пред Владивосток и започна рейд сред логистичните ми линии в Японско море и към Цушима. За щастие бях привел под готовност главната бойна флота и след моментални заповеди тя се отправи към подходите на Владивосток да отреже пътя за прибиране на руските крайцери. С голяма доза късмет, те налетяха на основното тяло на флотилията посред нощ и в отвратително време. Което в крайна сметка изигра в наша полза, защото максимално близката дистанция на контакт не им позволи време за реакция преди голямокалибрените оръдия на линкорите да си кажат думата.
    XV mile the sea brode is

Comment

От къде намери демо на играта ?

EDIT: Намерих демото за хората който искат и те да го видят :

Comment

На финалната права сме пред излизането на дългоочакваното продължение (поне от мен) на тази малко известна, но изключителна игрица - Jutland. Ще се купува, мдаа
        Ето линк към брошурка с новостите
        XV mile the sea brode is

Comment

Ооо да. Макар да изглежда антично графиката, ще се цъка.

А аз ще трябва да сложа втори вин, щото съм с х64 и Мълчалив Ловец 4 не ми върви.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
          X