Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Praetorians

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Praetorians

Ето това според мен е една бижу игра, наистина...според мен това е наистина стратегия, защото не се занимавам да копая разни злата, диаманти, да събирам дърва и блабла...а просто бой :twisted: истинско удоволствие е да разполагаш войниците си или да трепеш гадните гали които се крият в дърветата лошото нещо е, че...си сложих XP на РС-то и без да искам я изтрих :evil: но, ще си я намеря пак де, това е просто задължително, тъй че не ми се хилето злобно
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Praetorians

аз писах малко резюме за нея някаде, май под темата за Рим: Тотал Вар. На мен не ми хареса, щото може би очаквах нещо по-така, ех тия очаквания.... :lol: Така както е си е направо Келтски крале 1:1. Не че няма готини идеи де, но пак са наблегнали на впечатляващото визуално мазало и са пренебрегнали всякаква тактика (да не говорим, че който очаква някаква реална "атмосфера" на командир на истински римски легиони по-добре да не я пипа въобще)
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

е, въпрос на вкус, на мен и Келтските крале ми харесаха...че какво им е. защо пък да няма стратегия...единственият проблем на играта е, че има Save...щото като ми направят някоя засада и аз като си лоудна и тя идеята им се губи :twisted: а пък превземането на укрепления е истинско удоволствие...
      Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
      каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
      каквито са мислите ти,такива са делата ти,
      каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Working...
      X