Съобщение

Collapse
No announcement yet.

The World Of Warcraft

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

The World Of Warcraft

Good day to all=) I want to buy account for WoW (cd keys).
    If you have any offers write me here or in msn: lastwind@mail.com

Искам да купя WoW, контакти msn: lastwind@mail.com

thanks

Ааа човек, ти искаш да си купиш WoW? Не можеш ли просто да я изтеглиш от интернет или искаш да играеш на оригинален сървър..? Но дори и изтеглена пак може да се играе на оригинален, има ли смисал да хвърлиш стотина лева за играта? Ето ти линк от където можеш да я изтеглиш ако искаш: http://www.torrents.bol.bg (само трябва да имаш програма за торнти)...както ти си прецениш, а ако знаеш от къде могат да бъдат закупени ваучерите(мисля че така се наричат), с които играеш в продължение на един месец след като ти изтекат 2та месеца промоция за игране на WoW?
    По-лесно е да се развърже завързаното, отколкото да се съедини разделеното.
    --- Цицерон ---

Comment

stanislavb написа
      Ааа човек, ти искаш да си купиш WoW? Не можеш ли просто да я изтеглиш от интернет или искаш да играеш на оригинален сървър..? Но дори и изтеглена пак може да се играе на оригинален, има ли смисал да хвърлиш стотина лева за играта? Ето ти линк от където можеш да я изтеглиш ако искаш: http://www.torrents.bol.bg (само трябва да имаш програма за торнти)...както ти си прецениш, а ако знаеш от къде могат да бъдат закупени ваучерите(мисля че така се наричат), с които играеш в продължение на един месец след като ти изтекат 2та месеца промоция за игране на WoW?
      Аз искам да купи акаунт за оригинален сервер=) знам че мога да играе на privat servers, но не искам това.

Any offers please

Comment

bump
        some plz wanna sell account for wow
        bump bump

Comment

Трябва ми човек който да знае със сигурност дали може да се играе на Blizzard-ски сървар с неоригинална игра... обаче ми трябва някой който е 100% сигурен че е така защото всеки ден чувам различни неща и съм любопитен кое най-накрая е вярно и кое не... :sm186:

Comment

nemojeh e maina trqbva ti originalen cd key, za da igraeh na server-ite na blizzard
            bulgaria on three seas

Comment

ako mojeshe za chii chep horata shtqha da si plashtat ... ?!??!!? misliii ..

Comment

Tе пак щяха да си плащат обаче за да си създадеш акоунт ти иска сд кеи.Пак ако си купиш акоунт пак трябва да плащаш месечна такса.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Working...
                X