Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кралският дом

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кралският дом

Госпожи и господа, имам удоволствието да предложа на вашето внимание новия ми проект.
    Играта ще започне по план на 1 февруари и е по мотиви от 18-и век!
    Прпавилата все още не са готови, но с подробностите може да се запознаете на посочения линк!Запитвания, препоръки и заявки
    Last edited by модератор; 04-01-2006, 20:51.

Даниц, още преди няколко дни видях на твоя сайт проекта за играта. Мисля че мога да помогна малко що се отнася до по-автентичното пресъздаване, особено на военните действия (вкл. стратегическо и оперативно ниво). Във всеки случай ако в играта няма силно застъпени военни действия, на мен някак си не ми се играе. Предпочитам оперативния елемент пред чистото РП. Това не означава, че няма да искам да помогна де . Пиши ми на ЛС ако те интересува.
    Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

За, за и пак за! Като изключим, че картите не са много ясни, всичко е добре. По-добре да се направят без провинциите, да се пише само столицата и името на държавата.
      :church: Regnum Serenissima Poloniae :sm229:

Comment

Картата е в разработка, ще направя всичко, което е възможно, но все пак градове, реки и подобни неща, по предлаганата концепция, намирам, че трябва да има! Необятния океан на Корела е пред мен, боря се героически...

Comment

Нови секции са добавени в правилата, моля следете сайта на играта

Comment

Записвания!!!
            Голяма част от страните са заети, но все още има възможности!

Comment

макар че имаме 14 играчи, все още нямаме Прусия, сега е момнта някой да вземе силната държава и да се включи в Кралския дом

Comment

Ще поясниш ли, за какво става дума, в играта? Нещо не мога да зацепя. А не мога и да чета дълги текстове, защото монитора ми е гаден(до седмица ще си купя нов).
                С радост бих се включил в проекта ти.
                "...времето е в нас и ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме." В. Левски

Приемайте промените, но не изменяйте на ценностите си.

Comment

Трябва, трябва...
                  годината е 1740. Кралете уравляват, наодите се бият или търгуват. Дипломация, колоницзация, войни. Имаме 15-тина играчи, вече стана и горещо. Виж на форума

Comment

А не знам видяхте ли промото на играта ни, има място за още играчи, ако се вържете на рекламата

Comment

Вижда ми се интересна играта! :tup: Има ли още свободни места и ако да кои?!
                      „Този, който не е готов да отдаде живота си тои не е достоен да го притежава.“

Comment

Играта приключи в началото на април, зимата сигурно ще има други, лятото просто не е време за такива забавления. Сега е време за биричка( не че през зимата не е), слънце, моренце, планиничка, девойки, таквизи работи. Игрите, зимъска

Comment

Зимата може да се включа тогава!
                          „Този, който не е готов да отдаде живота си тои не е достоен да го притежава.“

Comment

Даниц, надявам се наистина да пуснеш една игра като застудее....този път мисля да се представя маалко по добре, все пак, вече не съм новобранец в бранша
                            "Спартанците не питат колко са враговете им, а къде се намират......"

Comment

Working...
                            X