Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Napoleonic wars - Cossacks II ?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Napoleonic wars - Cossacks II ?

Почитател съм на стратегията "Cossacks - the art of war". В интернет видях, че отскоро са пуснали новата версия "Cossacks II Napoleonic wars".
    Някой от вас знае ли къде в София бих могъл да си купя играта - предпочитам да е е оригинална версия , а не кракната.

Last edited by модератор; 28-11-2005, 20:44.
    "В света най - слабото,
    побеждава най - силното.
    Небитието прониква навсякъде..."
    Лао Дзъ

Видях, че се разискват и игри, тук на форума. Извинявам се, но някой да знае как се прави мрежа при "Cossacks - the art of war", че нещо не става. Предварително благодаря!
    "... намерих ключа и отворих вратата. Там - царството на моите сънища и мечти - беше пусто, глухо... отидох до картинаната, изтрих я от прахта, исках да видя още веднъж следите на онова, което някога мислех възможно. Но можех ли да вярвам на очите си? ..."

Comment

Ми по принцип много лесно,даваш multiplayer,deathmatch избираш начина на свързване зависимост дали за локална мрежа говорим или за нета(неразбрах точно за какъв вид мрежа питаш) , ако е за локална даваш TCP/IP LAN connection или за нета internet game.Oт там вече е лесно предполагам че ще се справиш.
      Слабият мисли "Не е важно да си пръв, важното е да си в играта", a силният няма време за глупости!

Comment

Виракоча едно време бях крал там под няколко имена! Сега има ли къде да се играе он лайн да ти направя едно спарингче . Това е любимата ми игра и наистина бях добър.

Comment

8 месеца по-късно мога да кажа, че играта е почти гениална, особено стратегическата секция "Battle for Europe"... Аргументите ми са следните - не е вярно, че създателите са наблегнали само на тактическите прийоми, поразучих опциите и след 2-3 седмици проби, се оказа, че воденето на Наполеоновите войни включва интересни дипломатически мисии, икономически стратегии, военни планове, реалистични кампании. Общо-взето, при добро познаване на възможностите на играта, е напълно възможно да водиш бойни действия на няколко фронта. В секцията "Battle for Europe" е предвидено финансиране на допълнителен военен набор в провинциите, където не присъстват основните сили с главнокомандващия , плюс строежа на фортификации, това дава възможност за времено отблъскване на ударите в гръб и борба на няколко фронта. Разбира се, за да е успешна стратегията, е необходимо да се водят победоносни и добре премерени кампании.

Друга подобна игра е "Аxis and Allies", японска разработка, доста добро попадение за бойните действия по време на Втората световна война

mitaca написа
          Виракоча едно време бях крал там под няколко имена! Сега има ли къде да се играе он лайн да ти направя едно спарингче . Това е любимата ми игра и наистина бях добър.
          С удоволствие За съжаление, компютърът, на който съм я инсталирал, няма достъп до нета, а този, който ползвам за достъп до глобалната мрежа е слабичък, за да я поддържа
          Last edited by Virakocha; 31-07-2007, 14:18. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
          "В света най - слабото,
          побеждава най - силното.
          Небитието прониква навсякъде..."
          Лао Дзъ

Comment

Голям почитател съм на cossacks- european wars и Cossacks-Back to war.Ако някой иска да играем мрежа Cossacks-back to war да пише.Иначе сам я играл в нета с hamachi и наистина стават много интересни игри.По новите версии на играта като Napoleon wars ги нямам на моя компютър , понеже или няма да ми тръгнат или ще ми сече много.
            Ignoramus et Ignorabimus :sm186:

Comment

hindenburg
              Предлагам ти по-добра игра и по- нетолкова тежка като Наполеон-виж http://internetwars.ru/forum/viewtopic.php?t=504
              здз

Comment

Добре изглежда на пръв поглед.

Comment

Aко някой иска да играе мрежа Cossacks - back to war да пише

Comment

Virakocha написа
                    Почитател съм на стратегията "Cossacks - the art of war". В интернет видях, че отскоро са пуснали новата версия "Cossacks II Napoleonic wars".
                    Някой от вас знае ли къде в София бих могъл да си купя играта - предпочитам да е е оригинална версия , а не кракната.

http://www.cossacks2.ru/russian/?m=news
                    Потърси в магазина на Pulsar(ако не ме лъже паметта на "Екзарх Йосиф"), можеш да надзърнеш в Ориндж или на подобно място. Ако я няма из тия места ти остава www.amazon.co.uk(доставката до София е за около 10 дни).
                    Играта е страхотна, уви на моя лаптоп няма как да тръгне (трябвало 1.5 GhZ CPU a мойто е 1.4 GhZ )
                    Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Working...
                    X