Даа ред елф е много хубав сайт.Не съм сигурен но мисля че един скуад спаце маринес(космически десантчици) 4ма + сержант струваше 15лири = долу горе 40лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
WARHAMMER-цялата истина
Collapse
X
-
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
-
Tука (в Англия, де) 9 + сержант струват 18 лири! Когато дойдох за първи път, бяха по 10 лири. Заради този скок в цените се отказах от тази част на играта, поне докато не почна работа поне.
В БГ-то откъде могат да се набавят?-"War is much too serious a matter to be entrusted to the military." - Clemencau
Comment
-
Първо да кажа ,че съм много приятно изненадан от този форум и мога смело да кажа ,че е най-добрият всестранно развит който съм виждал(поне от Българските). Та така имам някои скромни познания по темата Warhammer както и удоволствието да държа в рацете си кодекса на Некроните и Хаоса или (Necrons & Chaos Space Marines) Това с което мога да помогна на автора е ако иска може да се включа в превода на тези два кодекса.Разбира се само ако имате интерес към тези по-екзотични раси :tup:
Така към контекста на цялата история: IG Lives Forever :fahr39: and ...
Long Live The Emperor
:imprulz:
Поздрави: Heart
Comment
-
Всъщност ние не превеждаме от кодексите а баиконур беше взел един голям файл от някъде на руски.И от там превеждаме.Иначе имам около 10тина кодекса на ПЦто.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
-
Видях темата и ми стана интересно. Аз се интересувам от Уорхамър, браво за превода - вселената е много оригинална и интересна, дори сам съм мислил да преведа голяма част от инфото, но работя и не ми е възможно. Единственият проблем, обаче са цените. Един пакет от 5 космически пехотинеца (основен пакет) е 25 лири. Да не говорим, ако искате да си закупите превозни средства или шампиони. Това е игра за погаташчета, Геймс уоркшоп са критикувано много за ценовата си политика, но няма никаква промяна. На който му е интересно все пак, може да ползва хартиени моделчета, могат да се направят много красиви, и да се изработят пълни комплекти армии. Вижте, който се интересува от вселената, може освен да чете кодексите и тн. да си вземе и новелите по Уорхамър, за щастие те са много по-евтини. Аз имам една, смятам да си взема още. Написани са на едносложен английски и не ни трябвало да са проблем. Ето тук, може да разгледате и да поръчате - доставката е безплатна ! http://www.bookdepository.co.uk/sear...arch=Find+bookhttp://neotokyo.nauka.bg <---Back again !!!
Comment
Comment