Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Славните рицари

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Славните рицари

Разцъках снощи Knights of honor. Доста забавно ми се стори, макар че ми напомни концепцията на руския Легион. Може би някакъв начален ънджин са копнали, но доста са я разработили. И като се намесил Paradoxe, към които имам лична привързаност - направо кеф. Ама май пак ще яде време... а такова както е нормално, липсва. Не е игра, това си е жива история! И се преболедува... с отекли очи и схванат гръб пред монитора!

Мда много е зарибяваща.

ПП: пуснах мнението за да си разкажа подвизите в играта
    Започнах с Латинската империя( :rock: ) и бързо превзех Елада. Българският владетел ме изненада неприятно изодзадзе(а имахме сключен мирен договор) и за едната бройка да превземе Константинопол( :aaa: ) но за негово нещастие отблъснах атаката и го гоних до Карвуна там го размазах и обезглавих( :twisted: ) останалата част от България я превзех лесно. Сложих ръка и върху юго-западната част на Балканите.

Реших да се насоча към неверниците( :twak: ) Разорах северната част на Мала Азия + Никея. Тогава ми умря Императора а той нямаше наследници( ) забави ми се развититето заради тази тъпотия и когато отново се намери император веднага го ожених за венецианската дукеса (). Продължих да вършея в Азия и достигнах до Синайският
    П-ов и алмохадите ме биха доста сериозно в една битка( :stop: ).
    Тогава стана интересно-бащата на жена ми умря, а той нямаше мъжки наследници и аз се нагърбих с задачата да управлявам и Венеция( :shrug: ). Изгонх Алмохадите от Кипър и гърците от Крит.
    Заех се с трудната задача да свържа Венеция с останалата част на империята, реших да мина през Швейцария за малко шоколад и мармоти( :horse: ) Австрия нещо се правеше на шеф в този регион но я понатупах малко( :twak: ) и се отказа от тези претенции( ). След една велика победа над Дачия свързах Венеция с останалата част от империята.
    Тогава ми се показа съобщение, че съм завладял достатъчно земя за да бъда върховен император на Европа аз се съгласих и всички заживяха щастливо( :tup: )

Comment

Поздравления, върховни императоре, колко време ти отне този твой чутовен подвиг?
      Чудя се, как ли е играта в мрежа?

Comment

4дена по 6часа на ден. :nut: :nut: :nut: :nut: :nut: :nut: .
        От някаде изникна мноооооооого свободно време и реших да подчиня Европа

Comment

Аз оък се бях пуснал с шотландците,бързо завладях Ираландия и Цяла Англия обаче тъпия крал умря и половината територии станаха независими .Направо ме изнерви.А после по щастливо стечение на обстоятелствата харада се прецака.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Що не играете с българите?видях,че има (Бдинско) Видинското царство и Търновското ))) много яко.Да строиш и укрепваш българското средновековно царство...
            Аз ще си я сваля
            Войната е лека за зрителите...

Comment

Аз играх с Българите и също станах върховен император, но в мрежа играта не става има само битки, а не цяла кампания :tdown ...., което ми се струва тъпичко, но...
              По-лесно е да се развърже завързаното, отколкото да се съедини разделеното.
              --- Цицерон ---

Comment

Свалих си гемката и я подкарах.Започнах като Иван Шишман с Търновското царство.. Сключих съюзи с Добруджанското деспотство,Видин и Сърбия..и започнах да опустошавам тракййските полета палейки всяко село по пътя си
                В една от битките плених едно византййско копеле и го тикнах зад решетките в Търнов..където и пукна по-късно...вобще адски якою
                само дето немоа да изкъртя пари бе..
                кажете как да адвансна..
                щото цялата ми армия е от едни батальони селяни с коси...
                Войната е лека за зрителите...

Comment

между другото тема за тази игра имаше вече огледайте се назад за тема Knights of Honor

Comment

Покрай подвизите на Loozer и аз да разкажа за моите подвизи!
                    Играх с Търновското царство, доста бързо завладях Добруджа и Влахия, след това размазах Видинският цар(защото той ма нападна най-неочаквано :x ), тръгнах да завладявам земи надолу от Византия(с която имах договор и много добри взаимоотношения, ама нали съм си гадничък! ), след като завладях цялата европеиска част на Визнатия тръгнах срещу Атинското кралство - и тази провинция я завладях.Междувременно умря владетелят на Златнанта орда, а някой от моето семеистов беше женен там, та получих доста теритиорий там.Почнах война срещу Литовското херцогство, а на юг срещу Сърбия.Сърбия си я завладях цялата, а на север нещата не вървяха много добре и загубих 1-2 територии.Помня че станах много почитан крал(поне в класацийте).По някое време царят умря(ама нищо съществено не стана).Но след малък период се съюзих и с Нвогородското княжество и Швеция, че станхме непобедим съюз, а накрая на върха на могъществото си ме избраха за крал на Европа!Но докато стане това губех много пари, воиски, генерали, моите хора се сражаваха срещу много въстаници, но моите елитни воиски се бяха най-добрите в Европа! Главните единици които използвах бяха:Меченосците, Стрелците, Леката кавалерия и Копиеносците, а по-късно и Катафракти и Визнатийска пехота от Солун.
                    „Този, който не е готов да отдаде живота си тои не е достоен да го притежава.“

Comment

О, щом още има хора, които я играят, ще се възползвам и тук да "рекламирам" превода ми:
                      Та, в момента превеждам играта на български и в тази страница от българската тема на официалния форум съм дал линкове към настоящето развитие на превода (Линк-1 или Линк-2 - и двата са същите). Да предупредя, обаче, че превода не е завършен - дипломатичните съобщения са си на английски (прекалено големи са като обем, а сега нямам достатъчно време за такива големи преводи), а в момента се опитвам да доизкусуря проблемите на играта с кирилицата. Но все пак - щом продуцентите не се съгласиха да направят официална българска локализация на играта, задачата остава на нас, па макар и да е аматьорски...
                      Българската държава започва да се изгражда и с това започват проблемите.
                      Бисер от кандидат-студентската кампания
                      по история на СУ 2006

Comment

Започнах със Селджуците в късния период. Превзех Армения и Трапезунд. Започнах война срещу доста ширналата се Добруджа и Генуа. Превзех Крим и Добружа :jesse4: . Разбих татарите и стигнах чак до Саратов. Тогава ме кандидатираха за император, но не ме избраха. :lol: Тръгнах и превзех част от Австрия, която беше стигнала до Дакия. Стигнах до Адриатика и после слязох надолу. Очистих Сърбия, Рашка, Епир :fire: . В същото време в съвместна операция с Илканидите превзехме османските турчуля:fahr39: , а аз превзех и Елада. Докато довършвах Византия на Крит ме избраха за император.
                        :imprulz:

Comment

И мен много ме радва тази игра, най-вече защото е българска. Играл съм с българите и в трите епохи. Даже веднъж отказвах на няколко пъти спечелването на играта и накрай цялата карта стана зелена - България. Много ме кефи ако се играе в третата епоха с едно от българските царства, когато завземеш всички български градове и имаш пари те пита дали искаш отново да върнеш името България. В началото правя всичките членове на царското семейство търговци, така по-бързо се събират пари. Виждаш кои държави са по-силни в търговията и се опитваш да сключиш договор за търговане.
                          когато държавата ми се разрасне правя само конници, силни са феодалните рицари, бългаските конници и степните, които имат и лъкове.
                          Развивам логистичните умения, за да се придвижват по-бързо по картата, според мен е много полезно, особени когато има въстание. също така като минат две-три поколения и се повишава щастието на поданиците, те спират въстанията.

Comment

az mnogo stradah za6to? em igrah s bulgariq i bqh na pyrvo mqsto po teritorii no re6ih da stana katolik i kvo provinciite stanaha nezavisimi i ostanah samo s miziq ama kvo da prai 4ovek trqq se jivee
                            :rock: god bless us the people of gaming :rock:

Comment

На тези форуми е задължително да се пише на кирилица. Следващи постове на шльокавица ще бъдат директно трити.
                              XV mile the sea brode is
                              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                              X