Играя повече от два месеца WOW на един български сървър сега съм 60ниво :rock: с един от героите ми...,но се ядосах за едни разпри и сега искам да попитам дали някои от тук, който играе World of Warcraft не знае някакви хакчета, програмки или нещо такова...търсих в нета, но всичко се плаща(8.75 и 9 евро ) и нещо не ми допада...ако може някои да ми помогне ще съм благодарен :mhehe: :nworthy: :mike:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of Warcraft
Collapse
X
-
stanislavb написаИграя повече от два месеца WOW на един български сървър сега съм 60ниво :rock: с един от героите ми...,но се ядосах за едни разпри и сега искам да попитам дали някои от тук, който играе World of Warcraft не знае някакви хакчета, програмки или нещо такова...търсих в нета, но всичко се плаща(8.75 и 9 евро ) и нещо не ми допада...ако може някои да ми помогне ще съм благодарен :mhehe: :nworthy: :mike:
или м нет
-
Има доста безплатни,пиратски сървъри: от българските: bnc, нефелин, мнет(не съм сигурен) от чуждестранни: arjen(arrow), drakaa туй са дето съм ги играл...може и други да има, но аз искам да разбера за тея просташки хакове и програми....то е ужаш да гледаш играчи на твоето ниво как се праят на по - силни с тея програми!Хубавото е че на оригиналния веднага биха ти баннали акаунта и да потънеш в изгнание за стореното....По-лесно е да се развърже завързаното, отколкото да се съедини разделеното.
--- Цицерон ---
Comment
-
stanislavb написаИма доста безплатни,пиратски сървъри: от българските: bnc, нефелин, мнет(не съм сигурен) от чуждестранни: arjen(arrow), drakaa туй са дето съм ги играл...може и други да има, но аз искам да разбера за тея просташки хакове и програми....то е ужаш да гледаш играчи на твоето ниво как се праят на по - силни с тея програми!Хубавото е че на оригиналния веднага биха ти баннали акаунта и да потънеш в изгнание за стореното....
аз съм в комнет никав лаг никакви бъгове се едно съм оригиналния
хахаха вие си игарите в бъгавите сървари като нефелина
кадето ти дават 500 експ гадинки първии лвл и лагва каато на да не казвам какво
Comment
Comment