Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Rome: Total War

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #16
    Cossacks... 8) Обожавам я. Хиляди гренадири щурмуват Виена... незабравимо! :tup:
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

    Comment


      #17
      Да, добра игрица е... и красива. Вярно, тактиката не е на чак такова ниво, но пък на общия фон си е дори доста разработена.
      За Sich-казаците (дет ти обикалят селото и ти сбират всички раБотници) - това го няма в по-новите версии, така че не е проблем. а и преди това можеше да се справиш с това - дървена стена или по няколко войника до всеки важен обект (не е удобно, но върши работа). аз очаквам продължението й - American Conquest.

      Comment


        #18
        Аз като играя една игра искам да ми е приятно - сам каза, че е доста досадно да държиш малко войници до сградите. Дървената стена върши също работа, но най-малко искам да се притеснявам дали ще ми стигне дървото за да поддържам такава... това също не го разбрах в тая игра - защо по дяволите каменната стена иска постоянен разход на камък ?? :o След като се построи да не хвърлят всички камъни по нея, за да заздравее :wall: ??? :o

        Добре поне, че са се усетили. Ще се радвам и аз на нова от този вид игра, но разбира се подобрена, защото има много големи смехории в тази. Това за щъкащите оръдия е голям майтап - да вземат пример от Medieval-а и да направят хора, които да ги управляват. Fritz сещаш ли се как то само си стреля и ако няма войници около него как започва да щъка за лошите :lol: :lol: :tup: .
        20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
        "Иване, сега кръв ще се лее!"

        Comment


          #19
          Е, те доколкото знам, в новата игра оръдията са си с персонал - така че за това не се притеснявай. Концепцията за формациите е добре направена, доколкото знам в новата и това са подобрили (далеч не са много стратегиите в които въобще има релизиран подобен принцип).
          А за каменната и дървената стена - не е чак толкова нелогично - в крайна сметка съоръженията трябва да се поправят (тази концепция беше добре представена в игрите от серията Caesar) - отделен въпрос е, че те много са ускорили процеса (но това е за баланс - иначе защитата става много ефективна).
          А икономиката лесно се балансира - така че стените не са чак такова усилие за подръжка (виж - друго си е цената на боеприпасите при големи сражения с много артилерия (особено морски) ).

          Comment


            #20
            Скоро ще излиза и Total War: Viking Invasion, която, както излиза от скрийншотовете ще е май по-интересна от първите две...
            А иначе Косакс игрите ме кефят /незнам защо/ Обаче доволно често си ги преигравам...
            Zero Limit Web Magazine
            [/siz]
            http://zerolimit.board.dk3.com/2/

            coming soon...

            Comment


              #21
              Ето красотийки, ще наставаааа мазалоооооо


              е, картинките нещо не можах да ги извадя затова давам главната страница и там има шотчета
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

              Comment


                #22
                Ехааа как са се наредили тез римлянчета направо сърчицето ми сгряха Това като излезе ще бъде основно проиграно, само да ми падне ще има да бия варвари... А между другото видяхте ли колко са детайлни единиците? Ама защо и тук можеш да правиш армии от гладиатори или както са написали производителите - обучени роби и пленници???
                <<..........>>

                Comment


                  #23
                  Igrata maj shte e velika, kakto samiqt Rim e bil . Dosega ne sum 4akal igra s neturpenie , no ve4e neshtata se promeniha . Maj na tazi tema nqkolko godini ne e izlizalo nishto po-dobro ot Age of Empires 1 .

                  Iskaaaaaaaaaaam ROME: TOTAL WAR :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

                  Comment


                    #24
                    Ще става тя каквато ще става хехеееее. Ще тъпчем келти и германииии И аз като видях тия кохорти наредени, че и центуриона отстрани, че даже и сигнифер си имаха и просто А прочетохте ли ревютата от Е3-то? Ще се чака тая игра с нетърпение (аз я чакам такава от 10 години, като малък сме си приказвали с приятели как трябва да изглежда перфектната римска игра )
                    А за гладиаторите, то не може. Те, средния американец това му идва на акъла като му кажат Рим и трябва да има нещо за масовата публика
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

                    Comment

                    Working...
                    X