If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Издирих замъка на Кайзера, та покрай него намерих клана БойнаСлава. :tup: Пуснах си и молба.
Чакам отговор..
А, нещо не ме пуска във форума на играта.. Някакви предположения..
.
..И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
И аз вече подадох молба макар че в началото бях в клана "Варварите". Иначе сякаш като нова игра т.е. като нещо ново ми изглежда добре, дано да не стане като bulfleet-a след време скучна.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Дано да не стане наистина.Така като гледам още от самото начало тази игра има голям потенциал
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Като нещо ново нормално да е бъгава поне в началото. Уж тяхния екип работел денонощно :mhehe: да премахва бъговете. Вече съм приет в нашия съюз дано да преуспеем в тежкия свят на ханове. Аз лично вече отнесох няколко тупаника но ще се оправя за сега и без помощ . Иначе моите координати са 77:16 замък - Онгъла, ника ми е Крум страшни, нация Българи.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
A kaто стана дума за тупалка интересното е че мен никои не ме е нападнал,ъпреки че се развивам само икономиката ми. :rock:
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Мда,но поне ще ожем да започнем заедно с всички останали.
Comment