Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хановете !?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хановете !?

Някои играя ли я?Ако се чудите за какво говоря посетете www.hanovete.com от създателите на Булфлийт.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Ами аз я играя, направих си акаунт още като я пуснаха....
    По-лесно е да се развърже завързаното, отколкото да се съедини разделеното.
    --- Цицерон ---

Comment

И как ти се струва,аз я играя от около час.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

Comment

Може ли да питам как точна се играе, че нещо не ми става ясно от указанията, пък и не ме пуща във форума? Направих си акаунт според правилата, ама нещо бъгове ли има незнам.

Comment

И на мен ми каза нещо да почакам. Ама днес няма време да ходя, но тия дни ще погледна пак.

Comment

При мен няма такива проблеми.

Comment

Проблема е като вляза в менюто и цъкна върху замъка ми на картата, после давам на сгради-не мога да строя (щракна да речем склад и нищо). Пък гледам в статистиката съм натрупал опит, имам популация. Голяма бъркотия е. Не може ли да си изтрия акаунта и да си направя нов? Може пък новия да бачка. Има потенциал тая игрица и искам да я пробвам.

Comment

Сега се сетих.Имаше едно съобщение всички след еди си коя дата да повторят регистрацията.Аз така направих още при старта.Пробвай или питай някои администратор.

Иначе играта наистина е готина.Може дори да си направим собствен клан,ние от боина слава. :sm186:

Comment

BulSoldier написа
                  Сега се сетих.Имаше едно съобщение всички след еди си коя дата да повторят регистрацията.Аз така направих още при старта.Пробвай или питай някои администратор.

Иначе играта наистина е готина.Може дори да си направим собствен клан,ние от боина слава. :sm186:
                  Да ама споменах че не ме пуска във форума (въвеждам си всичко както трябва), де да го питам тоя администратор

Да не би да е от расата (играя с готи)? А това за общия клан е много добра идея :tup:
                  Last edited by RAPTOR; 11-09-2005, 23:52. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Незнам играя я уж построих мини и там жилища, всякакви такива...бе интересна ми е най-вече,защото има българи
                    Ако сте играли Kings of Chaos може да сравните...българското си става Number1!)
                    --- Цицерон ---

Comment

Не е лоша играта.Аз съм навит да направим клан.
                      "Търпение и време, време и търпение..."
                      Кутузов

Comment

Вече се оправих Хванах му цаката, обаче ми се струва че има някакви бъгчета, щото като превключвам на различните менюта и ми пише отгоре различни ресурси, ама не е болка за умиране. Между другото гледам, че имам някви принцеси за женене, та някой ако иска

Comment

Абе може да направим кланче, за беговете - да има ги,ама ко ти пука...
                          И аз имам 2 сина за женене и една дъщеря ама....още е рано
                          --- Цицерон ---

Comment

Ако правите , бройте ме и мен , сега не може между хановете да няма и един германски Кайзер . Пък за жененето - е , то и аз имам челяд , да се развием малко и ще ги женя , та ако ими желеещи , да мислят отсега

Comment

Хе,хе ами един немски каизер...без него за къде сме За сватбите прав си...
                              --- Цицерон ---

Comment

Working...
                              X