Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покана за мултиплеър на Косакс 1

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Покана за мултиплеър на Косакс 1

Та ще се възползувам от форума да отправя покана към всички желаещи да се пробват срещу мен+другарче на въпросната стратегия, очевадно предлагам отборна игра, която е доста по интересна от индивидуалната такава.
    Знам че играта е стара но с въпросното другарче (нека за краткост го наречем Руфо) преди около месец е реинкарнирахме от нямане какво да правим и сега сме на тази вълна.
    Ако има потенциални нищо неподозиращи жертви ще обсъдим подробностите.

Предупреждение: мразя да губе и това става изкл'чително рядко и почти винаги инцидентно.

Това е добра новина, но... как я подкара в мултиплейър...
    На мен доста ми поумря ентусиазмът за Косакс след версия 2... след тая подигравка, но иначе К1 съм го брицал сигур 10 хиляди пъти и ми е писнало в сингъл плейър

Comment

че какъв го проблема на мултито? TCP/IP го играхме,а аз сингъл не играя защото някой дебил и олигофрен е сложил един юнит наречен мортира, последният е не само недостоверен но и осира цялата игра, понеже не може да се забрани ние си играем само хора с уговорката такова да не се произвежда. Ако си намериш другарче някой уйкедн се събираме и правим едно размацване.
      Ние принципно играем бе з балон, че да има засади, разузнаване и някаква тактика все пак, малък пийс тайм-това опреелено не е ръшовска игра, ако искате ръшове може да пуцаме нещо друго..., капчъринг само на артилерията, ии друго особенно не се сещам, а да земяс с плата, аз принципшно си падам по коритата ама обезсмислят всякаква сухопътна активност, твърде са дисбалансиращи.
      принципно може и н а мода да играем, ако сте мераклии.

Comment

някой пробвал ли е Cossacks MOD 17c HH това за мен е най добрия Мод за играта
        1. не се минава в 18 век
        2. няма балон
        3. няма магазин (което прави играта по-трудна но затова пък по-интересна)
        4.Турция, Алжир и Украйна нямат наемници, които от своя страна са по-силни от редовната войска, но са скъпи и стават бавно
        5. топовете са канони европейски и арабски има и противо корабно оръдие но стреля много странно
        6. всяка държава има различни унити (някои са взети от други игри)
        7. има скаутове с които да се разузнава, доста бързи
        а бе и още много работи треа да си я дъпнете самоче незнам от къде ши я намерите

Comment

Working...
        X