Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за модване на Call of Duty UO

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Помощ за модване на Call of Duty UO

Играя играта от доста време и реших да направя някоя карта и евентуално след време мод.Вече събрах прилично количество уроци, снабдил съм се с необходимия софтуер и имам някой основни познания по моделиране.Идеята ми е да направя карта на историческа местност, ако можете да помогнете със снимков материал ще съм благодарен.
    Това ми е първата тема тук и ако съм объркал нещо(раздел и т.н.) моля да ме извините.
    Last edited by HAHO; 04-08-2005, 19:24.

Ами може да направиш някои плаж в нормандия.Сигурно си запознат как са изглеждали плажовете.Иначе играеш ли cod оригинала.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Не съм мислел за плаж, иначе специално Омаха вече го има в няколко варианта.В момента свалям Battlefield - Battle for Caen.Иска ми се да направя карта на местност, в която и ние сме участвали, но сигурно снимковия материал ще е по-оскъден.Стария съм го играл (още от пускането на сърварите на евроком), но предпочитам UO.

Comment

Може да направиш ниво за битката при Драва. Било е голяма пукотевица. Само може малко постно да стане - без много танкове, само тук-таме села...
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

То май драва е най-известната битка от всв в която сме участвали. Така че е очевидния избор.

Comment

Въпроса не е в това колко е известна битката, ако няма от къде да се види поне нещо типично за района няма смисъл да се прави.

Comment

Може да направиш карта на битката с сс девизията "принц хойген".Сега ще видя за някакви снимки.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Доста добра идея е това.
                HAHO, по принцип ако се заемеш с това бих ти помогнал ако може за нещо.
                Канцлер на хазната

Comment

Ами най удачно е да дадеш 5 ли 10 лева ли бяха и да си купиш книгата великите битки и борби на българите след освобождението отваряш след 72 стр. ,и си гледкаш униформи танкове и месности
                  ЗА славата на бъларската армия(за почест) :salute: :bulgaria:

За вражеските армий(по 5 на нож,изколете ги)
                  :sm229: :beatdeadh :fire:

Comment

Working...
                  X