Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Supreme Commander: Total Annihilation 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #16
    Пробвах демото за малко днес, на сегашната си конфигурация явно няма да мога да я играя нормално.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

    Comment


      #17
      Аз поиграх малко по-сериозно и в крайна сметка може би не е толкова зле играта. Добро впечатление ми направи изкуствения интелект, бая се озорих докато бия компютъра на последна трудност, гадината поне 3-4 пъти сменяше тактиката в зависимост от действията ми, като дори когато беше ясно че вече съм спечелил продължаваше с гадните номерца. А точно в момента в който усети че нямаш авиация и вече 4-5 бомбардировача ти сриват базата, та се налага да пуснеш поне десетина постоянно патрулиращи из територията ти изтребителя.
      Баланса на расите много куца, злите са мноого зли и имат общо взето единствените оръжия които могат да уцелят движеща се цел, другите раси са плачевни в това отношение, компютра със някаква жалка пехотинка дето е на един шамар живот и единственото и предимство е че е бърза ми се разхождаше две минути из базата докато някоя от петте кули и четрите танка които стреляха по него успя да го уцели. А извънземните дето уж трябва да са добри са безобрзно жалки, една силна единица не видях да имат.
      Най-големият недостатък според мен обаче е че най-ефективната стратегия е бълването на много слаби едици с които да залееш врага. Пробвах поне 4-5 различни начина на игра обаче това няма как да се контрира, първите танкчета искат съвсем малко ресурс, имат прилични щети и както се оказа могат да се бълват доста бързо дори и да си с отрицателен приход, правиш 50 за 4-5 минути и отнасяш лошия, тва е.
      <<..........>>

      Comment


        #18
        За жалост изискванията са неприятни. Играта вероятно е страхотна но не покривам само драйвърите за видеото и не ми дава да я пусна. Но и нямам желание за игра напоследък.

        Изглежда доста пищна и едениците са много. Човек добива представа за грандиозност
        "Follow Your Bliss
        And The Universe Will Open Doors For You
        Where There Were Only Walls."

        Comment


          #19
          Зума тактическа-стратегическа карта с колелцето е може би единственото истинско нововъведение напоследък в жанра. За мен беше напълно естествено развитието поради естеството на работата ми и отначало не се замислих, но е така.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

          Comment


            #20
            Deimos, не е така подобна тактика се контрира лесно-радар+артилерия+PointDlev2
            Докато танкчетата се дотътрят вече са станали на мармалад. Роботите се контрират от ПД1 и стени. Ако се сблъскаш с тях на открито дай пълен напред и ги премажи-на близо все ще ги нацелиш.
            А извънземните дето уж трябва да са добри са безобрзно жалки, една силна единица не видях да имат.
            Аеонити не са извънземи ами ш**** сектанти и са много зли на водните карти(танковете от първи левел са Ховър както и зенитките от втори), единственият им минус е, че линейния кораб няма противовъздушни оръдия и лесно е поставят на дъното когато е оставен сам самин.

            ПС:UEF UNITE

            Comment


              #21
              Аз имам въпрос.
              В крайан сметка струва ли си играта?Готина ли е?
              Сле дтолкова вртеме вече би трябвало да е минал първоначалният ентусиазъм или разочарование...

              Comment


                #22
                Според мен си струва особенно с новите пачове. Не ми харесва чак толкова , че да си я купя от "Пулсар" btw.
                Няма го cool-неса, като при Уорхамъра или Company of Heroes и това тежи доста-отегчаваш се да чуваш само бръм-бръм-дзън от единиците си, а битките не са ефектни(поне при мен)

                Comment


                  #23
                  То като стана дума за вархамър някои да знае от къде мога да си купя оригинални понеже в пулсара явно имат само уинтър асулта ?

                  The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

                  The 2 minute war - FallOut

                  Comment

                  Working...
                  X