Прочетете статиите. Според това което пише там очаква ни може би най-добрия РТС досега
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Supreme Commander: Total Annihilation 2
Collapse
X
-
ааааааааааа сериозно????
това е ужасна новина не само за нелегалните играчи, ами и за тези, които си я купуват нормално - известни са редица сериозни проблеми с тази защита, които могат да ти прецакат масивно компа ако деинсталираш играта примерно...albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Влезте в сайта на играта-http://www.supremecommander.com/ чудесен е :nworthy:
Ето ги и всички филмчета от Е3-http://www.youtube.com/results?search=supreme+commander&search_type=searc h_videos
При мен гугълвидео не се отваря и затова пускам линк и към youtube.
За да се играе нормално ще трябват 2ГИГАБАЙТА RAM :nut: дано поне не иска и брутална видеокарта, че ще трябва да мина на фотосинтеза
Comment
-
помня Тотал Анахилейшън ... тази игра беше, а и още е с класи над много стратегийки... за мен най голям плюс в тази игра, ТОГАВА, беше терена. Хълмчета, дупки... в никоя игра до тогава /поне не съм играл такава/ терена не беше от значение... от значение беше колко машинки ще направиш за еденица време ... и колко ресурса ще заграбиш за същото време...
гледам че в продължението, Терена ще играе огромна роля отново, а и има някои наистина революционни момента... единиците са повече от интересни. Тактическия момент очевидно ще присъства...
супер !!!Трол по списък.
Comment
-
Ми тамън вчера вечерта си я хм... "купих"
Отначало пробвах кампанията и мога да я опиша само с една дума: Скукааа. Половин час се опитвах да ми стане интересно ама не...
Днеска сутринта пробвах skirmish, главно щото е красива и не исках да я отписвам толкова рано... абе става за игра, ама нищо особено, след това играх 3 часа StarCraft че ми се беше доиграло нещо свестно...
В крайна сметка красива игра, общо взето ползата от която е че успях да си тествам новия компютър на нея... иначе ако някой иска да направиме едно мултиплейърче може и да стане по интересно ама иначе не ства. Тва е.<<..........>>
Comment
Comment