Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мултиплеър шутъри

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мултиплеър шутъри

Преди време бях попаднал на america`s army и ми се видя интересна идеята за един симулатор на обиикновенния войник. Тогава нямах интернет и не я пробвах реално, а само огневия изпит и ми се видя реалистична. Искам да питам какво ви е мнението за тази игра и дали се играе? И също дали има друга с голяма степен на реализъм, която да са играе в момента.

Доколкото знам това е игра, спонсорирана от Пентагона и се опитва да е реалистична. Безплатна е като зарибявка за младежите да се записват в армията им.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Това е общата информация. За това ми е интересна идеята, въпреки пропагандната и цел. Обаче ми е интересно какви са впечатленията от личен поглед? Аз бих я пробвал, обаче английският ми не е на чак такова ниво за да се включвам с лекота в нея.

Comment

Може ли да ми кажете какви са й изискванията и откъде мога да си я набавя?

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

BulSoldier написа
          Може ли да ми кажете какви са й изискванията и откъде мога да си я набавя?
          Не знам дали има по-нови варианти, но този, който пробвах го взех от един диск от някакво геймърско списание. На всички я има, но трябва да намериш точния брой. Тогава нямах нет и съм пробвал само изпитите. Елементарни неща са, но ми се стори доста реалистично поведението на оръжието. Дори и в сравнение с реалните стрелби( пробвах я за първи път по време на отпуска от казармата ). Обаче съм сигърен че я има на официалната страница. Все пак е безплатна пропаганда . Предполагам че ако се играеше в българия би ми станала любима игра.

Comment

Working...
          X