Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Panzers!! - нова игра

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Aiii hora nqkoi ima li nqkakva informaciq za tazi igra koga shte izliza igral i e nqkoi demo ili neshto takova

FeldMarshale ne si vri nosa na vsqkade be koi kakvoto kaze ti dai po edna kritika na floodnesh

Ei sega ochakvam pak nqkoi gneven otogvor ot teb ama aide to si e tipichno :tup:
    http://www.imotisofia.bg/

Comment

Как няма да си вра носа, когато Ти, застъпник на СССР по време на войната, не можеш да различиш Т-34. :lol: :lol: :lol: И как обясняваш некви глупости, само защото не си дочел на администратора поста, че за руските танкове е типично да са зелено/бели, а НЕ да са зелено/бели петолъчки.
      :lol: :lol:
      Това не било Т-34... :lol:
      20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
      "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

AHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: koi ne chel do krai postovete AHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
        ti sigurno se sheguvash be haha govorish che ne sum chel do krai postovete q togava ti procheti moite i mi kazi kade sum kazal che tova ne e T-34 AHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol:
        Q molqti se bez poveche na lichna osnova che mnogo mnogo ne mi se pravi na muz kato mezdu nas dvamata ti daze i to nemskite nishto ne razbirashe(ama sa ti lubimi). Boze prosot shto ne se skriesh nqkade s mneniqta ti

Aide sega s tebe da si stisnem racete zashtoto na mene qko mi pisna da sporq na bezmisleni vuprosi. Stava li chakam tvoq otgovor.

Comment

стига спам 8)
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Абе Дж-5! Това на фото дет си го пуснал е зелен Шерман! М4А1! Не е Т 34! :lol: :oops:
            Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

става дума за фотото дето Щука пикира към Т-34ки
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Нищо Джей Пет. Ти гледаш шот-а с трите Т-34-ки и после пишеш:

he to moze i da e IS-2 ama az ne vizam chervenata petoluchka na nego na bqlata zvezda koeto bas lovq che ne e na rusnacite
                Ти знаеш ли въобще какво пишеш... ??? :o
                Та ти не можеш да установиш Т-34 от въздух гледан.

Ще си спестя критиката - просто с тебе няма какво да споря. Чудя се въобще защо го правих. Стискай си каквото искаш, но с мен повече общо няма да имаш "приятелю".

Имперец ти ли каза, че играта била боза ?? А защо това ?? Мисля, че графично е на доста високо ниво. Какво й куца демек ??

Comment

а, не знам. Аз говоря за алфа-демото. То беше един вид графичен демонстратор, ще видим завършената как ще работи
                  albireo написа

Comment

HEHEHEEH q spri da ispolzvash moite dumi zashtoto osven che floodish ti veche i kopirash
                    A i spam priqtel pak ti kazvam che te moze da se dali i IS-2 (a ne che tova e IS-2)no na nego ima bqla petoluchka moze da e mnogo razmazano no ima

Osven che spami pochna i da kopira hihihihihi :lol:

Comment

Кои са твойте думе бе ??? Въобще има ли думи, които принадлежат на някого ??? А ти защо още пишеш на латиница ________??? Не е, за да пишеш по-бързо, ами защото не можеш да пишеш !! _____ , щял да ми говори какво съм копирал - я си ходи в детската градина, че за там ти е ъкъла, _______ (моля администратора да ме извини за тези думи - едва ли съм влязъл за да се обиждам с някой, но просто има хора, които не знаят какво да правят освен да флоодват и да пускат безпочвени обвинения. Пак се извинявам за острия отговор).

Сър Грей дай некви дати за играта. Демек кога ще излиза и т.н.

бележка от Gollum: казахме, че няма да се псуваме и обиждаме във форума! Затова съм ти променил съответните места в изказването - ако искаш после си ги оправи, както ти искаш, но без обиди.

Comment

spoko be chovek az samo se maitapih
                        ne sum iskal da te ubidq daze si mislih che i ti se maitapish i za tova produlzavah
                        to puk i az ne znam koga da spra ama naistina si misleh che ti podurzash dobrodushanta mi shega
                        sorry mnogo ako sum te ubidil ne narochno
                        a puk ne pisha na kirelica zashtoto mi sew bugna win-a i mi go promeniq na vsqkakva sledvashta bukva ot ot Bul na BP a samo na angliski ne go pravi
                        inache po ot nachaloto pisah na BG
                        i pak sorry ako sum te ubidil tova si beshe prosto dobrodushna shega

Comment

Ето това е домашната страничка на играта

на немски е, но сигурно има и на аглийски. там пише за Германия второто полугодие на 03, за САЩ, англия и други такива недоразвити страни първото на 04
                          Има също новини за някакво състезание за банери, ако окачим едно банерче на Бойната Слава и всички се редим да цъкаме върху него, може Империал да изкяри една free версия.
                          XV mile the sea brode is
                          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Еми аре !!! Качвайте го, и докат четем, ще цъкаме. Обаче всички трябва да щракат, шот само аз и ти ще ни е трудно :lol:

Comment

Working...
                            X