Ето няколко скрееншотчета от нещо ново, поне за мен. Изглежда впечатляващо, остава да се надяваме, че и геймплейя ще е на ниво
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Panzers!! - нова игра
Collapse
X
-
Ти въобще не слушаш - пределно ясно ми е че американците слагат бели петолъчки на танковете си, това което ти казвам е че руснаците рядко слагат червени на своите, а нещата които показах са често срещани схеми. Зелена боя, бял номер/надпис и бели линии понякога. Но не и бели петолъчки. Надявяам се правиш разлика.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Абе верно ли J-5 не може да различи Т-34-ката на първия шот... :lol: :lol:
Що за самозванещ се разбирач си, когато не можеш да откриеш на снимка с 4 танка, 3 руски Т-34.
Направо целя танк да е в червено - така нямаше ли да ти е по-красив... Да не мислиш, че червените звезди са се виждали ясно. Нали така по-лесно ще ги фиксират на бойното поле или навсякъде, където има зеленина. Цвета се определя от терена - в пустинята немските танкове са били с адекватен пустиннен камофлаж; в Русия са били зелени, сиви...
С нетърпение очаквам да ми покажеш как си пуснал 31 самолета и как могат дори 40 да се пуснат.20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
Comment
Comment