Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Европа Универсалис 2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Imperialism I

mmmmm Imperialism..... I love this game! Mnogo e dobra. Moje da ne e realtime, no naistina se iziskva neshto poveche ot svetkavichni refleksi za da ya igraesh...

Comment

Ами аз трябва да си направя отделна темичка "тъпите въпроси на Махадева"

:sheep: , но едва ли някой ще я посещава....та вие за Europe Universalis 2 & Crown Of The North ли говорите или не...всъщност мен това Crown Of The North ме притеснява, това експанжън на ЕУ 2 ли е, или какво> под такова име я купих, та затова питам, но като съм гледал скрийншотове, някак ЕУ 2 доста по-различно ми изглеждаше.
      Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
      каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
      каквито са мислите ти,такива са делата ти,
      каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Ами май не е точно продължение. Нещо подобно на EU II е, ама ... нещо ми се видя несполучливо. Виж, щом ти харесва серията, виж "Victoria:...", има тема за нея малко по-надолу.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Добре, ще погледна Victoria...така, де Crown of the North е далеч по-маломащабно от ЕУ 2, или поне така ми се стори, гадория, аз исках целия свят да завладявам, а то само the North. хм, добивам усещането, че светът дискриминира ламтителите за световно господство, не го е срам:stop:

Comment

Crown of the North е по-скоро някакъв опит на Paradox за промяна на имиджа на играта ми се струва. Липсва цялата аналитична част, графиките, детайлите, с които е толкова добра EU.
            В графично отношение обаче изглежда като че ли малко по-добре. Явно играта е била тест за някои от решенията, реализирани във Victoria
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Crown of the North се базира на EU1 и се отнася до борбата за надмощие в Скандинавия през Късното Средновековие. Подобна е и току-що излязлата игра на Paradox - Two Thrones за Стогодишната война.
              We don't see things as they are, we see them as we are
              ---Anais Nin----

Comment

Посолство на Персийската Империя

Ето ви user manual за EU2 от Август 2003
                We don't see things as they are, we see them as we are
                ---Anais Nin----

Comment

А, дали няма накъде User Manual и за Crown of the North

Comment

Покана за мулти на EU 2

Има едно малко клубче в Надежда до кафе "Лидер", където всяка събота играем EU 2 patch Apr 2.21 2005 (мисля, че е последен) в мрежа. Ako някой има свободно време и се интересува да заповядя!

Comment

А знаете ли, че има възможност да си експортнете save-a от Cruaser Kings в ЕУ2(версия 1.08 ако се не лъжа). Така може да се играе от 1066 до 1820. Аз така направих с България. Макар че играх на най-висока трудност пак ги смазах, определено е лесно в сингъл. Жалко, че не може да се експотва и във Виктория
                      "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

Това е НАЙ-ВЕЛИКАТА игра!!!!!
                        Толкова много време съм прекарал с нея, че сигурно е било повече от колкото в училище( )) )
                        Каквили не кампании съм играл и превъртал!
                        Това е играта която винаги стои на компютъра ми! Въпреки че не играя вече(на нищо) тя си седи! Сърце не ми дава да я истрия! Диска седи на сигурно място и гледам да не се развали!
                        :rock::rock::rock::rock::rock::rock:
                        Може малко да попрекалих, но наистина това е най,най, най играта!

ivanko_st, ако още правите такива събирания в клубчето, ми пиши! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Ако не айде да организираме...

Хора, хора...
                        Четете заглавието, то в тази тема прочетох само два поста за играта!
                        "...времето е в нас и ние сме във времето; то нас обръща и ние него обръщаме." В. Левски

Приемайте промените, но не изменяйте на ценностите си.

Comment

Европа Универсалис 2

Отново съм се зарибил за нея и обмислям да направя сценарий почващ в 1492г. за мод-а MyMAP, както и аналогичен такъв за 1568г.
                          Имали ентусиасти с който да си разпределим работата или всички са започнали да играят на 3-ката

Comment

Ами 3 по-интересна и по-лесна за модване как мислиш? Дали не сме минали на нея?

Comment

хм... незнам на мен лично 3-ката не ми хареса играх я с експанжъна "Наполеон" и лично много се издразних на на доста неща - може би в следващите пачове и модове да е подобрена, но на мен ми беше достатъчно. Общо взето между нея (ЕU3) и последните ъпдейти на EU2 разликата беше доста в нейн минус.
                              Факта е че в международният форум все още доста хора пишат неща за нея.

Comment

Проектът за сценарии през 1492г. е задвижен, паралелно с превода и модификация на fantasy event за Византия пак за същият мод (MyMAP). Регулярен ъпдейт ще се опитвам да публикувам паралелно и тук и във форума на Paradox.

Comment

Working...
                                X