Е, аз ще участвам по идеологически причини ))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
XII-те Цезари
Collapse
X
-
Sir Gray написаЕ, аз ще участвам по идеологически причини ))
А пропо, г-н брониран бомбометач, защо реши да ми дадеш точно Галия :weird: И освен това, коя Галия? Тази преди или след Цезар? :p"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
О, аз нямам нищо против, Галия е страхотна провинция с чудесна природа, птички, мир, тишина и най-вече, много варвари за изтребване и подчиняване :imprulz:"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Гост
Я. Ако и Дракула ще играе значи вече имам един естествен съюзник.
Ур-а-а-а-а-а. Долу варварството. :tdown
Comment
-
Аз кандидатствам за ролята на народен трибун. Един истински загрижен за народа човек. Или както обичаше да казва архиканцлера Ридкъли: "Моята врата е винаги отворена".Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Така аз веднага се включвам в партията на оптиматите и яростно ще се боря срещу наглите претенции на плебса.
ще участвам с името Авл Полибий Катон-Млади
Освен това тъй като съм доста навътре с бюрократичния апарат на древната република мога да бъда доста от помощ като консултант.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Чудесно, добре присъединил се! За всички имам един въпрос, как предпочитате да получите началните си, стартови файлове, в exel или word? Първият вариант е по лесен за редактиране и смятане, втория за достъп примерно от клуб?
И едно пояснение: Имената трябва да са наистина с римско зву4ене, така като се е постарал Катон -крилов, т.е. Лично и фамилно име и пожелание прозвище, пример Квинт Есенции Критик /примерно превзел Крит/ или Калигула Дебилии, но мислете и за имена на 2 сина и две дъщери, като жените , имаите предвид, в рим, нямат собствени имена, а производни от мъжките, напр. Мариана, от Марии, Юлиана от Юлии и пр.
Comment
-
Аз съм за excel-ски формат.
А за името - малко по-късноМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Цар на Партите. -)
von Danitz написаИскам да ви посаветвам да не спамите излишно, казах ви , варварска роля за момента не се предвижда, евентуално при руско участие ще има един цар на Партите, но ролята ще бъде съвсем символична!
перечисленные действия позволяются ли с учетом "евентуално ще има един цар на Партите"?Извенявам за грешки кога пишу на български. Български не е роден език.
Comment
-
Та символична роль есть - дипломатични просьбы к сенату на военную помощь, або оказание той военной помощи при просьбе сената (або отдельных фракций), экономическая помощь от Парфии или запросы на отдельные лица о ней. Дипломатичные интриги за/срещу руководителей близких провинций. Что еще можно? Декларирование войны согласно историческим реалиям или при наличии серьезного повода возможно? Просто хотелось бы особо не вмешиваться в политическую составляющую римского общества но ставить вопросы взаимоотношений с варварами не с одной - римской стороны, но и за варваров тоже принимать какие либо действия.
перечисленные действия позволяются ли с учетом "евентуално ще има един цар на Партите"?
Comment
Comment