Съобщение

Collapse
No announcement yet.

XII-те Цезари

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

XII-те Цезари

По призива на мнозина от форума и окрилени от внезапна идея с брат ми, който скоро официално ще ви представя, се захванахме от две нощ да "мътим" игра за форума ни... и се получава нещо като Игра на форума

Сюжетът е по историята на древния Рим, времето е някъде 60 година преди Христа!
    Правилата до дни ще са избистрени, нищо сложно, политическа симулация с опция за войни...Ще направим всичко пригледно, ще има и малък тест. После и нулев ход и би трябвало, при желаещи, естествено, да се получи щура игра!
    И така, накратко, има ли желаещи за поредната хубава игричка с приятелски прецаквания? :fire:
    Attached Files
    Last edited by von Danitz; 23-03-2005, 15:58.

Стига да са приятелски... Аз съм вътре

Comment

Аз или ще участвам или ще помагам.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

И аз искам

П.П. А може ли прецакванията да не са приятелски ?
        "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
        Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
          И аз искам

П.П. А може ли прецакванията да не са приятелски ?
          :mhehe: :rock: :lol: :sm186:

Comment

и аз и аз искам...вече нямам изпити броите ме и мен. Мелиса да не се окажеш сама в гората с вълците хихиих
            bulgaria on three seas

Comment

Радвам се на интереса, утре ще дам подробности, играта ще е специално пригодена и за дамско участие, което ще я направи наистина "пълнокръвна" симулация, правилата ще имате като обща картина в понеделник, естествено ще има много доуточнявания, водещите ще са по план двама, играещи ролята на Двуликия Янус, но винаги има място и за един Юпитер или Марс
              За сега е ясно следното:
              1.Ще се провеждат сенатски заседания
              2.Ще се избират 2 консули, Понтифекс Максимус/за дълъг период/ и народни трибуни, както и проконсули в провинциите/едновременно и военни трибуни по местта/
              3.Един ход ще е 1 седмица, а една годин 2 хода, като годината условно има 10 месеца, както е било в Рим
              4. Ще има роби, легиони, флотилии, варвари, муниципии, крепости, доходи от солници и мини и , но наи-важното ще бъде уменито ви да лавирате, за да извоювате преимущества за себе си пред другите, и да станете един ден, кой знае, диктатори или императори/императрици/!
              Политиката и дипломатическия такт са на първо място, другото е математика!

Comment

von Danitz написа
                играта ще е специално пригодена и за дамско участие
                Ако специалното пригаждане и за дамско участие е заради мен, мога да те уверя, че няма нужда Напълно съм способна да вляза в кожата на всеки мъж, ако се наложи И да стана вълк като него, Алиендриймър
                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

пишете и мен като участник :о)

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

von Danitz написа
                    4. Ще има роби, легиони, флотилии, варвари, муниципии, крепости, доходи от солници и мини и , но наи-важното ще бъде уменито ви да лавирате, за да извоювате преимущества за себе си пред другите, и да станете един ден, кой знае, диктатори или императори/императрици/!
                    Политиката и дипломатическия такт са на първо място, другото е математика!
                    А за варваров срещу Рима можно, для большей их достоверности. :horse:
                    Извенявам за грешки кога пишу на български. Български не е роден език.

Comment

Dinbryan, , я для етого специално не думал, но цар партов или что то в роде конечно возможно ...или гипербореец !
                      Драга Мелиса, пропретор на Галия как ще се чувстваш? Ще има бая кютек! Но не се съмнявам, че ще се справиш достоЙно!

Comment

von Danitz написа
                        Dinbryan, , я для етого специално не думал, но цар партов или что то в роде конечно возможно ...или гипербореец !
                        !

Сюжетът е по историята на древния Рим, времето е някъде 60 година преди Христа!
                        За что же в гиперборею ? Ведь время то самое в Галлию римлянам идти. Вот вождем гельветов весьма интересно было бы. там и союзниками с Римом можно быть и противником и отдельные фракции поддерживать да и свое пространство развивать.
                        Варвары они же тоже люди .
                        Извенявам за грешки кога пишу на български. Български не е роден език.

Comment

Това е начален, много работен правила, сега работя върху таблиците за битки и финансиите, един вид "свещенните таблици"
                          Attached Files

Comment

И аз ще участвам ама искам да съм варваринин и да ви режа тиквите и да ви ги набивам на кол...
                            <<..........>>

Comment

не може ли да си по-цивилизован и да разпъваш на кръст? Апропо, навий и Дракулесата, да не ни е Мелиска -лисичка самичка...

Comment

Working...
                              X